Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Обговорення: Punto evo 90cv 2010 рік

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116

Punto evo 90cv 2010 рік

Привіт усім у мене punto evo 90 к. с ебу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я покладався на хлопця, який, казали, був гарний, але я не задоволений результатом, я зробив платити цифра, щоб запрограмувати його, і автомобіль на частини, починаючи використовує pi? обертів двигуна, але якщо я йду на прискорення змушує мене дивний-бла-бла, і тепер, щоб повернути її в початковий стан, хоче ще грошей, то я купив galletto китайський клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, присвятивши трохи на перепрограмування хтось мені пу? простягнути руку, щоб це виправити
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    платити, щоб вас поставили оригінал мені не здається правильним. може бути, можна було сказати і раніше, але кожен бере свою політику...
    Будьте обережні, що marelli я rognose робити клонів...
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    перевірка car list, якщо ваш програміст тому Read/Write і управління cks потім зробіть id-ecu і зробіть читання файлів, подивіться, що вам повертає
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Дякую тобі за те, що мене зв'язався з полі Ви мій півник клон тому, так і читання і запис файлів і розрахунок cks автоматично, але спочатку я повинен зробити seleziana drive cio? я визначаю ебу, і тоді я можу читати.-
    IP

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    Citazione Спочатку Написав riccardo59 Visualizza Messaggio
    Дякую тобі за те, що мене зв'язався з полі Ви мій півник клон тому, так і читання і запис файлів і розрахунок cks автоматично, але спочатку я повинен зробити seleziana drive cio? я визначаю ебу, і тоді я можу читати.-
    s? вибір драйвера, а потім fiat grande punto - 1.3 multijet натисніть дані ecu і читання файлу
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Спасибі, полі-завтра я роблю все, дякую, та я тебе знати
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав riccardo59 Visualizza Messaggio
    Привіт усім у мене punto evo 90 к. с ебу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я покладався на хлопця, який, казали, був гарний, але я не задоволений результатом, я зробив платити цифра, щоб запрограмувати його, і автомобіль на частини, починаючи використовує pi? обертів двигуна, але якщо я йду на прискорення змушує мене дивний-бла-бла, і тепер, щоб повернути її в початковий стан, хоче ще грошей, то я купив galletto китайський клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, присвятивши трохи на перепрограмування хтось мені пу? простягнути руку, щоб це виправити
    здрастуйте, ви забули зробити презентацію в розділ "презентації" перейти від їх і від якоїсь інформації про вас.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    зверніть увагу, що півень і змушує читання virtual read.. те, що c? написав у вашому рідному ecu не читати, в іншому випадку ви повинні відкрити та прочитати, в школі.. але від того, що я зрозумів, ви новачок.. так що будьте обережні
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    щоб відновити файл, який у вас всередині ecu і sitemarlo необхідно для читання на bdm, в іншому випадку зробіть virtual рід і повернути цап****, тоді, якщо ви не можете зробити це, ви покладаєтеся адміністраторів форуму, є розділ спеціально для файлів, on ліній, запитайте, і ви отримаєте картку, безумовно, добре зроблено
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ваш автомобіль монтує marelli 6f3, я раджу тобі прочитати її в bdm і зробити резервні копії всього, тоді у вас є карт-бланш щодо серійного номера і ви можете зробити всі докази того, що ви хочете, якщо вам потрібні поради, щоб відкрити ecu і його краще запитайте, без проблем
    IP

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •