Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-44-44
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)
    Ecusafe просто видалити таблицю Dtc's і те ж саме-видалити єдиної помилки, стратегії відновлення залишається дуже і цієї стратегії немає ? у веденні карток, але і програмного забезпечення ecu
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    у цьому полягає апроксимації зміни ecusafe, що втручається з гарматою, щоб зловити горобця.
    досить зробити втручання-й? орієнтовані на ліжко dtc і зберіг би все те, що не має нічого спільного із змінити запит ( наприклад defap або deegr...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    спробуйте від'єднати зонд all edc16c39 автомобіль переходить у recovery з mil горить,візьми dtc автомобіль йде в recoveri з mil не горить і nesun помилка в пам'яті.azzeri всієї таблиці dtc будь-якого датчика віднімати mil не загоряється, і залежить від датчика йде в recovery.можливо, ваша мова добре для edc15, але для edc 16 мова ? відрізняється.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Привіт, st? намагаючись усунути помилку p0400 щодо egr-це mascott 150 DXI, але дотримуючись цього керівництва, я не можу знайти таблицю DTC, хтось пу? мені допомогти?
    Мій файл ви можете завантажити його з обговорення, що я відкрив давно:
    http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=mascott

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •