У Scodifica ти тільки з емулятором в кілька євро...
У Scodifica ти тільки з емулятором в кілька євро...
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
немає рага це можна зробити навіть без емулятора є історія заміни 24c02 і підняти ніжки 7 і cortocircutarlo 8 збиралися розрізати два дроти
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
НЕ знав!!!!
але краще зламати набагато коробки????
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
і фігня, змініть e2p ,напишіть fail immo off , підніміть pin 7 і ло покладіть в короткі з 8, так як треба переписувати нічого .
вам економію грошей x lemulatore.
ви автомобіль старий кине гроші в емулятор
http://www.professionalchiptuning.ne...ult-vt725.html
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
ви faro знати, я купив e2p 24c16 просто прибуття текст і все, те місце, результату, а також кілька фото, якщо я ? дозволено місце-файл, принаймні, даємо роботу тим, хто її потребує
хто-небудь знає, що з зміною e2p потім продовжують горіти індикатори, і якщо у вас виникли проблеми в діагностиці?
ви підкажіть, а на цій scodifica, все ? успішно замінивши 24c02 з 24c16 відповідним чином запрограмована ? зроблено 3 зміни на блок управління, як зазначено в immodec 3.2 якщо комусь потрібно місце, файл для завантаження і фотографії змін.
дякую всім за поради, проблема вирішена
привіт, special..у мене scenic ke двері блок управління, як твоя.., то мені дві прямі, спасибі..