як випливає з назви, я шукаю допомогу для scodifica загальної renault megane scenic 2002 року, 1.9 dti, який монтується блок управління двигуном bosch 0281001809 msa15.5
дякую заздалегідь
як випливає з назви, я шукаю допомогу для scodifica загальної renault megane scenic 2002 року, 1.9 dti, який монтується блок управління двигуном bosch 0281001809 msa15.5
дякую заздалегідь
З immodec знаходитесь всі пояснення, щоб зробити роботу привіт.
дякую за відповідь, якщо я не помиляюся, то immodec тому scodifica частково я повинен у цілому підтверджені?
Що scodifica разом ви також можете спробувати зробити її. Я бачив це на scenic ж установах, і було не дуже добре. Рада йти безпечно встановити емулятор code. У мене зроблено без проблем.
дякую за відповідь, я бачив, що є 2 зміни для ебу з датчика і датчика тиску-різні... вас, що проблеми у вас виникають? емулятор, де я можу знайти його за низькою ціною?
привіт, зроблений з schedino працює 100/100 вже перевірено,schedino він взяв від ecuvonix
Проблема ? те, що автомобіль не заводився. Якщо ваш автомобіль ? від вас, можете спробувати те, scodifica, в іншому випадку перейдіть емулятор. ви знайдете їх скрізь зараз, ті, хто говорив alexracing не погано, можна спробувати навіть ті, а ? закрита компанія в даний час.
я феї 6-7 це екю, для деяких? навіть якщо запускати не були визнані відповідними 3000giri? з immo3.2 c'? рішення, де повинні бути зроблені модифікації в ecu і probblema ви ? вирішена