від правил ? забороняється розміщувати в ****якщо ви хочете допомогти комусь, потрібно зробити це публічно
від правил ? забороняється розміщувати в ****якщо ви хочете допомогти комусь, потрібно зробити це публічно
Востаннє редагувалось leandro89; 03-08-2014 до 21:58
п'ять turbo, якщо я роблю, як я писав раніше, я перебуваю навуглерожування, що я хочу, змінивши таким чином лямбда?
прошу вибачення у всіх...я сказав фабіо, що не я його ****при c ми, як відомо в рим, ми забули scambiarcela але я не думаю, що пише на форум,я витратив саме на лямбду, так як не був притиснутий цей крок.
а лямбда-зонд регулює carurazione автомобіля, якщо кроком видали, якщо зменшується від палива.
коли ви міняєте лямбда стосується ставлення стехиометрической і в будь-якій ситуації ви знайдете ecu правило навуглерожування від тебе встановлено... ? тісно пов'язана з кількості? палива, що буде саме обмежена через лямбды, якщо nn переміщенні пороги спрацьовування одного і того ж...
так що, якщо я встановлюю наприклад, 2% all ін'єкції в tot навантаження і оборотів, я повинен піти і змінити, так само, лямбда-малюк оборотів і навантаження, вірно?
Вибачте мене, якщо я втручання
скажіть, будь ласка, що означає AFR?
Дякую
відносини стехиометрической машини.. автомобілі, бензин обертаються на 14.7:1, якщо я правильно пам'ятаю, що б ідеально навуглерожування