Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    ця карта вам потрібна, щоб регулювати співвідношення afr, а потім встановіть на інших картах

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав fabiovts88 Visualizza Messaggio
    ця карта вам потрібна, щоб регулювати співвідношення afr, а потім встановіть на інших картах
    вибачте, я не зрозумів, ми не прибуття; якщо картку лямбда правило афр що толку торкатися до ін'єкції?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав lupo1 Visualizza Messaggio
    вибачте, я не зрозумів, ми не прибуття; якщо картку лямбда правило афр що толку торкатися до ін'єкції?
    Ви можете натиснути на ін'єкції до тих пір, поки лямбда або AFR не обмежує..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви можете натиснути на ін'єкції до тих пір, поки лямбда або AFR не обмежує..
    так, якщо я не зрозумів, накладені на afr, що я хочу мати на карті лямбда, і тоді я буду incrementarmi ін'єкції, поки не піднімається більше?
    на практиці це працює як свого роду обмежувач на ін'єкції вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    п'ять turbo, якщо я роблю, як я писав раніше, я перебуваю навуглерожування, що я хочу, змінивши таким чином лямбда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    прошу вибачення у всіх...я сказав фабіо, що не я його ****при c ми, як відомо в рим, ми забули scambiarcela але я не думаю, що пише на форум,я витратив саме на лямбду, так як не був притиснутий цей крок.
    а лямбда-зонд регулює carurazione автомобіля, якщо кроком видали, якщо зменшується від палива.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di polini
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Повідомлення
    419
    коли ви міняєте лямбда стосується ставлення стехиометрической і в будь-якій ситуації ви знайдете ecu правило навуглерожування від тебе встановлено... ? тісно пов'язана з кількості? палива, що буде саме обмежена через лямбды, якщо nn переміщенні пороги спрацьовування одного і того ж...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    так що, якщо я встановлюю наприклад, 2% all ін'єкції в tot навантаження і оборотів, я повинен піти і змінити, так само, лямбда-малюк оборотів і навантаження, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Вибачте мене, якщо я втручання
    скажіть, будь ласка, що означає AFR?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    відносини стехиометрической машини.. автомобілі, бензин обертаються на 14.7:1, якщо я правильно пам'ятаю, що б ідеально навуглерожування

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •