я прошу ще інформації, але якщо я роблю резервну копію з bdm...... тоді я можу переписати з mpps.....
ви можете зробити це.. швидше, з bk з bdm.. ви завжди спокійна, але пам'ятаєте, що з, що закони, то ви повинні писати..
вибачте, але файл, який у мене є для цього великий момент було два мега, не знаю, з якої програміст було ліжко ,я sequito керівництво для різання, а потім я scitto з mpps..і ? все пройшло добре...так що якщо файли ? читав в bdm або інший, як я можу діяти в майбутньому, щоб не мати проблем.....
від розміру, який ти розумієш все.. і потім, є програми, які scompattano файл-ліжко в послідовний.. а потім все зрозуміти
потім файл-ліжко в bdm у разі GP...2 мб ви можете писати інший програміст......я правильно розумію ....або c'? процедура, на додаток до різання..1 mb
різати файли назад, тільки якщо ви користуєтеся mpps писати....з іншими програмістами, і немає необхідності.
шкода, що я втратив трохи...я мав на увазі, якщо файл читається по бдм, ? потім написав з іншого, не змінюється розширення файлу ....правильно!!!!!!
якщо progammatore не ? mpps l розширення файлу немає-потрібно його змінити..якщо ви scrivrere файл ліжко в bdm