Результати 1-4 з 4
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54

Уточнення Параметрів Відображення Бензин

Доброго ранку всім, сподіваюся, що не помилюся, розділ.. Я ? було запропоновано реалізувати інтерфейс, який робив журнал з основних параметрів, які необхідно враховувати при зіставленні автомобіль і бензин; тепер я з бензин я не нуль, але нижче нуля, тому я хотів би просити вас, якщо те, що я зміг трохи зрозуміти різні публікації на цю тему ? правильно. Якщо немає, то я не зрозумів, я повинен отримати N? оборотів, AFR, Температура вихлопних газів, і навантаження правильно? навантаження, блок управління виявляє потенціометра дросельної заслінки? абсолютно поза дороги?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    на автомобілі, бензин, особливо якщо турбо не просто річ. ви повинні провести моніторинг бити,afr,навантаження,temp, egt. однак, можливо, це хороша база, щоб не зробити помилки, буде мати всі значення фази в ясній і перетворені,що часто ви повинні зробити самі.

повертаючись до нас, вам потрібно wideband, сінда egt манометр серйозно, якщо ми говоримо про турбо автомобілів. привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    на автомобілі, бензин, особливо якщо турбо не просто річ. ви повинні провести моніторинг бити,afr,навантаження,temp, egt. однак, можливо, це хороша база, щоб не зробити помилки, буде мати всі значення фази в ясній і перетворені,що часто ви повинні зробити самі.

повертаючись до нас, вам потрібно wideband, сінда egt манометр серйозно, якщо ми говоримо про турбо автомобілів. привіт
    Спасибі; для AFR і egt не у мене проблеми, наприклад, сканування, тиск (тільки для турбо) те ж саме; за побиття ? трохи більше? звучить неймовірно, але я повинен мати вже? те, від чого взяти приклад.щось я не зрозумів: навантаження, як я? Вибачте, якщо ? нерозумно, як питання, але не знають про дуже sti бензин...
    Зрештою, що я попросив ? я інструмент, який нападу на датчики, що необхідно, ви прокотитеся оригінал, і по ньому увійдете все; потім завантажуєте дані на пк з програмним забезпеченням, ви покажіть результат, потім карти і rilogghi знову; потім вони попросили інші тонкощі, але я зараз тільки збираю інфо, щоб переконатися, fattibilit?..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    навантаження двигуна він показує стандартної діагностики,насправді, якщо у вас є широкосмуговий ви можете провести моніторинг в діагностиці значення лямбда і виправлення лямбда.. так що було б одну річ менше купувати, навіть якщо wideband він його чому?. привіт

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •