? свого роду читання віртуальний, працює, cos?
півень він деякі файли орі в базу даних програмного забезпечення, коли ви йдете, щоб визначити і потім прочитати marelli m6 або m8 він визнає ecu і витягує з бази даних відповідний файл, що працює, в першу чергу, якщо півник ? хороша якість виготовлення і, по-друге, якщо файл орі, відповідний ecu ? в цій базі, практично працює, як якщо б читати звичайний серійний, але ставить нас мало, смуга прогресу зелена протікає швидко, і в кінці кінців ви збережете файл, який витягується
Шкода, мені не пішов
читання віртуального здійснюється на тих ебу, де немає ? можна зробити читання з бд, у тому випадку, якщо цей файл ? у базі даних програми здійснюється virtual read, але якщо ви подивитеся, коли вибирав автомобіль, я скажу.
уго ---- президент A.E.P.
точно, іван, ви праві, низько над смугою прогресу, говорить вам, якщо зробите virtual read
Nnt мені nn тому
тоді або у вас немає файлів в пам'яті, або не працює virtual read, але, я думаю, pi? швидше за все, перше припущення
я v50 клон
я v54 клон і тепер я завжди прочитав всі м8 virtual, для m6 я знайшов, що не з'?ра в базу даних, але, що і ми, він думав, що kess v2![]()