Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Alfa 147 jtd 115cv. Розблокувати файл Ecu захисту від читання

Привіт всім я прочитав файл Alfa 147 jtd 115cv. Але при відкритті файлу, я виявив, що Ecm titanium каже мені, info ecu not found. Клієнт сказав мені, що старий тренер він захищений від читання. Ви можете зробити щось, щоб бачити цей файл і що він в поєднанні укладача. В іншому випадку доведеться? переробити файл починаючи з нової орі. Але я хотів подивитися, що він зробив, чому? машина йде не надто добре.

Додаю файл.

Alfa147_115cv_jtd.rar

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з те, що ви читали файл, спробуйте відкрити ecu і дивитися, що не було zoccolata з мережевого кодування.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    але, щоб поставити пас на файл, як ви повинні робити?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Файл ? читав з Kess V2 master. Я не знаю? з чим ? був написаний старий тренер, що він захищений. Ecu не ? ніколи не було відкритим у цьому я впевнений. Мені interssava знати, якщо ви могли б scodificare, починаючи від файлу, який я відправив. В іншому випадку доведеться? rifarli карту з 0. Але мені було цікаво подивитися, що він в поєднанні собака, що він зробив автомобіль.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дивно, я намагався читати з іншим інструментом або діяти безпосередньо на 29f400
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    28
    Частини від оригіналу, зробіть краще, що

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    Файл ? читав з Kess V2 master. Я не знаю? з чим ? був написаний старий тренер, що він захищений. Ecu не ? ніколи не було відкритим у цьому я впевнений. Мені interssava знати, якщо ви могли б scodificare, починаючи від файлу, який я відправив. В іншому випадку доведеться? rifarli карту з 0. Але мені було цікаво подивитися, що він в поєднанні собака, що він зробив автомобіль.
    як ви бути впевнені, що не ? ніколи не була відкрита, ці гвинти і не подивитися нічого, коли відкрити, в будь-якому випадку, ви завжди можете спробувати, як говорить легенда, і те, як радив боку завжди його золото і залишити його в спокої файли вже змінені.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    навіть, по-моєму, або ? zoccolata або kess читав погано... файл ви не можете? шифрування via sw на edc15

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    теє було zoccolata.. тільки що і дивно, що зробив тобі щось читати. як правило, ви робите тільки дані ecu, коли ? так

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    може бути ? були захищені ecusafe,по-моєму відривається flash і programmala з оригінального файлу ж число hw і sw, і перейти спокійно!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •