має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую
має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Я відправив в банк файли золотими BDM, я забув сказати, що я написав файлів tucson на carens, і, оскільки він відмінно працює, я можу стверджувати, що вони на 100%сумісні.Дякую
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Привіт
Звичайно, послідовний, не читайте всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, не проблема solftware que використання.
У bdm читати всі contenutto файлу, і всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, потрібно cuasi caulque програмного забезпечення для цієї ecu, але cuasi все програмне забезпечення anula багато table de ?dtcs?