не? мало або нічого у всіх сенсах, може бути, ви можете взяти 7 або 8 л., будучи оптимістом, повір мені перейти bdm і ви впевнені, читати в 30 секунд
не? мало або нічого у всіх сенсах, може бути, ви можете взяти 7 або 8 л., будучи оптимістом, повір мені перейти bdm і ви впевнені, читати в 30 секунд
ха-нещодавно ви маєте на увазі, як міняти карти? потім, щоб побачити, якщо я правильно зрозумів
- читання з бд я читаю воріт,а потім з допомогою titanium зі своїм драйвером, я бачу набагато менше, ніж "картки" і пов'язаних з ними
- вона сита від bdm беру файл для приміщень,потім на титан зі своїм драйвером,я бачу, набагато більше "картки" і родинні...
я правильно зрозумів?? за рахунок, що не шукаю нічого вельми... я б хотів лише додати дизель плюс (тиску в рампі ) та більше часу (час упорскування), raccordando, очевидно, всі фільтри,хоча я думаю, що підвищення мало, їх я міг би залишити оригінальні,але я читав, що 1.7 cdti 101 має обмежувачі суворі...
крім того, bdm я страх і не мало,будучи дуууже менш практичний...
точно, якщо закони, bdm має повну карту все, і ви можете працювати краще, послідовний, навпаки, ви дуже обмежений
і за те, що я повинен робити я,через послідовний, не вистачить?
крім того, я не зрозумів, якщо я читаю через послідовний те небагато, що ви можете прочитати,відредагувати файл з titanium і переписати, все йде добре, або зависає, чому ? неповний?
я буду повторювати bdm навіть не знаю, з чого почати і куди покласти руки,будучи набагато більш складний і тонкий, як процес
файл вас визнає як послідовний, що від bdm, але від послідовного у вас дійсно мало, проте ви можете спробувати читати і писати, проблеми не від
мммм я розумію, розумію..., що програміст клон мені поради? mpps? півник? ще?
отримати v54 і перейти тихому залиш mpps