де тиск турбо не нижче карту мети потрібно коригувати, дизельне паливо і/або карти, пов'язані з inalzamento
де тиск турбо не нижче карту мети потрібно коригувати, дизельне паливо і/або карти, пов'язані з inalzamento
вибачте франк мене бентежить карту, яку він, після чого ви взяли карту після priessione turbo не той, після коду, який ви мені дали новий крок л я змінений , в даний час близько 2400 завтра місце тепер ? робив пізніше спасибі
франк це ? одна з останніх карта з мапу lambda 950, в якому він йде recovery 180
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 10:56
Не знаю, якщо це просто, спробуйте і, при необхідності, ми робимо ще один вид роботи, ми виключаємо карту в режимі openloop (карту vgt (без тиску) діапазон обертів
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 19:51
привіт франк спасибі ще завжди ввічливі, як тільки я можу я роблю цей тест, я хотів би запитати, як ніколи, в цьому випадку ви залишили SVBL оригінал ???
Зараз я з планшета і не можу подивитися файл, але ви були вже? редагуєте
привіт всім, вибачте мене за відсутність, але l universit? я був зайнятий занадто багато часу, я зняв два красивих цегляних тепер давайте всі машини c'? завжди ця проблема, я не знаю ще, як це зробити
хлопці, до часу я cpaito, що, безумовно, я працював погано, на карті я сподівався, що хтось дав мені руку,
автомобіль мав проблеми з турбіною, якщо хто-то ? раніше доступним, дати якусь пораду, як добре я приймаю, спасибі
ця проблема має точного вашого автомобіля?
це має бути останнє випробування проведено , однак проблеми я писав раніше cio? автомобіль перевищив 180 км/год, занурення йде в recovery і, таким чином, ви повинні вимкнути принтер та знову увімкніть його