Привіт всім, я здається відправив вчора повідомлення, що, здається, не так пі? сьогоденні, то спробуйте ще раз виставити питання у мене такий автомобіль.Тепер я можу сказати, добре знати edc16, особливо c39, це? хоча я всі фільтри дизель, вставай, лямбда знижена, що не обмеження, я не зберігаю все справа? дизель, що я досягаю. По карті цікаво, 100mm3, перша проблема ? що діагноз більш 90mm3 про iq йде в мінус і читаю -98mm3, і я не розумію просто, чому? це з мапи, а 90mm3 не відбувалося, я також не розумію, чому? ніколи не доходить до 100 праведників, але завжди 2-3 мм3 менше. Тепер ми підійшли до головної проблеми, після 3500 приблизно починає обмежувати iq, хоча і не повинні, різні обмежувачі і лямбда. Розмір 85mm3 приблизно фіксовані, особливо з четвертої, звичайно, обмежувачі для руху були також мод але проблема не змінюється. Що ще? дивно ? що, піднімаючи картку перетворення Nm-iq обмежує ще менше, на 75-80mm3 приблизно. Зараз, ця проблема на 159 з таким же двигуном і карта практично така ж, як не створює і я проблеми, єдині відмінності, що я знайшов карти відразу ж після карти педаль. На 159 все в 0, як перші дві, що два наступних, на giulietta, однак, не в 0, на осі в перших двох ми знаходимо km/h і % прискорювача і в карті ми знаходимо Квт, як значення досягає максимум до 150kw. Про двох картах, все ще таких, які мають smepre схожим ім'ям, ми % педаль (як я пам'ятаю) і включеній передачі. тепер на цих у нас 0-1 і 2 передачами, які стягуються в 260-300 нм, криві після 0. Також останні карти на 159 0. Може бути на цій серії карт, які обмежують вас? Там я сходжу з розуму, чому? я не знаходжу іншого боку, що може обмежити, і я хотів би вашу думку.
Спасибі всім за наявності