PrimaПеред ... 1050585960616270 ... ОстаннєUltima
Результати від 591 до 600 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Розміщені карти..
    давайте спочатку на кіз, що ви можете? отримати і де і на відмінно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    привіт всім... mjet мені ? сталося пі? когось зробити ОСОБИСТО, для того щоб змінити "відповідь" двигуна дію в першу чергу на карту педаль, gi? їх достатньо задоволення, чому? автомобіль "змінити".

Потім, як каже cinqueturbo, карту уприскування, без перебільшення (10-15% максимум), інакше sfumazza занадто багато, і лизати на обмежувачі: я поняття не маю, скільки резюме він може прийняти, уникаючи пропаганди, але gi? з цих 3 спрямовані зміни, покращує, і багато.

У 70cv-й? всі ? те, що я бачу краще реагувати, 75 замість... sar? я, безумовно, не в змозі... але я з задишка.

У ці дні я вчуся на mjd8, я бачу, що тут говорите mjet в цілому: у вас є вхід для карти педалі на цю модель ecu?

ECM єдині карти, які змушують мене думати про "старий" карту педаль 6f 5 карт суміжних ін'єкції, але не дуже впевнений...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Вибачте, що змінюється між ножної педалі 6 і 8?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Вибачте, що змінюється між ножної педалі 6 і 8?
    Я не знаю, якщо ти ніколи не бачив, однак педаль на 6 є дві карти, 8x16, в той час як ті, які я, здається, карти педаль на 8 16x16.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Umh... я Не хочу сказати, boiata, але мені здається, ті ж. Також обмежувач на f температури рідини ? одно

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Umh... я Не хочу сказати, boiata, але мені здається, ті ж. Також обмежувач на f температури рідини ? одно
    дивитися, чесно кажучи, не знаю: я вчуся від winols, але я заглянув, щоб почати від ECM і з цієї карти педаль cos? як я завжди подання, не існує. Ті, які схожі, відмінність? бути 2, 5 і 16x16... було цікаво саме підтвердження або підказки, щоб знайти правильні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Перевірте, в самому початку карти, мені здається, що в їх педаль. І ? дуже схоже на 6

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    prova1.rarPROVA2.rarці дві карти, які я пробував з breack point тягне краще, на високих може бути або тільки відчуття? я не змінив rail та турбонаддув чому зараз мене цікавить тільки спробуйте забрати отвір нижче 2000 обертів, і вже можу сказати, що з цих випробувань починає тягнути на 1700 оборотів, хоча як і раніше не те, що шукаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав mjet10 Visualizza Messaggio
    prova1.rarPROVA2.rarці дві карти, які я пробував з breack point тягне краще, на високих може бути або тільки відчуття? я не змінив rail та турбонаддув чому зараз мене цікавить тільки спробуйте забрати отвір нижче 2000 обертів, і вже можу сказати, що з цих випробувань починає тягнути на 1700 оборотів, хоча як і раніше не те, що шукаю
    Ти зрозумів, що торкнувся lim.крутний момент в 700 і 900giri ви?
    потім побачив, що для мене і є досягнення? поясніть мені речі 08FF42-08FF80?
    враховуючи, що це GPunto 90cv в маховик bi-маса, і я раджу вам, щоб не вимагати занадто низькі..
    потім я хотів би, щоб увага персоналу не тільки файл, але багато, що я бачу..
    як ви можете дати більше? 2000 точок зростання, і тут?
    їх розставте з точний критерій або поглибленого вивчення вноситься в цих ****lli?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ти зрозумів, що торкнувся lim.крутний момент в 700 і 900giri ви?
    потім побачив, що для мене і є досягнення? поясніть мені речі 08FF42-08FF80?
    враховуючи, що це GPunto 90cv в маховик bi-маса, і я раджу вам, щоб не вимагати занадто низькі..
    потім я хотів би, щоб увага персоналу не тільки файл, але багато, що я бачу..
    як ви можете дати більше? 2000 точок зростання, і тут?
    їх розставте з точний критерій або поглибленого вивчення вноситься в цих ****lli?
    Привіт cinqueturbo, щоб мій вибір не протягом коли-небудь про mod файлів, часто? я зупиняюся подивитися і бачу, що у багатьох випадках розмірковують про мареллі такі як bosch, ви, ймовірно, коефіцієнти перерахунку marelli мало відомі.......Я зрозумів ваше зауваження і дипломатично відповів.....

PrimaПеред ... 1050585960616270 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •