привіт всім.. у мене проблема".,. utizzo півень клон v50. я пробував читати alfa mito 1.3 mj, дані ecu ок.. йди на запис і через мить мені приходить l помилка, зверніться до постачальника.. що це? nn читають, як правило, з півня?
привіт всім.. у мене проблема".,. utizzo півень клон v50. я пробував читати alfa mito 1.3 mj, дані ecu ок.. йди на запис і через мить мені приходить l помилка, зверніться до постачальника.. що це? nn читають, як правило, з півня?
доброго дня, вибачте, але ви говорите, що він намагався прочитати, але потім ти сказав, що йдеш на записи... помилка вас від читання або запису?
однак через obd цей ecu читається тільки у віртуальному середовищі, спробуйте, наприклад, піти і подивитися в папці установки програмного забезпечення, повинен бути документ з списку автомобілів
зокрема, що модель ecu монтує?
насправді я неправильно писати.. я хотів сказати, я намагаюся, читаю, і тут йде... я читав, що ви робите у віртуальний..але як це зробити?
зробіть все нормально, тільки що файл, його риболовля свою базу даних, замість того, щоб читати насправді
можливо, що дає помилку, чому? не ? є файл
контролює драйвер list в папці установки півня і якщо подивитися ? у списку вашого автомобіля
ось тоді-то і сталося? проблема..спасибі
ні ? мої припущення... не впевнений
у будь-якому випадку, ви завжди можете отримати її в школі ? також пі? впевнений,
гори 6f3 або 8df?
Я читав на форумі, що таке буває . А якщо мені робити туристичне знаю, навіть в dv почати
не ? найважче, просто p? у manualit? і терпіння
програмне забезпечення півник як і раніше є відмінні гіди, і якщо вам потрібні руки, а також запитати
спочатку процедура ? відрізняється в залежності від версії ебу, що гори, 6f3 або 8df
Галли клонів, які роблять virtual read рідкісні!! ? якщо добрий особливості працюють...![]()
Від матвія