Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42

Обговорення: Купівля Інтерфейс

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Купівля Інтерфейс

Привіт всім!!!!

Я прийшов до рішення взяти мене, нарешті, кабелі для зв'язку з ECU, для? перечитуючи через деякий час inattivit?

також були внесені зміни.

Отже, я заявляю, що я зробити мої випробування на Punto 1.3 MJT від 75cv 2008 року (HW і SW при невідомих), для?

мій намір ? потім в змозі працювати на всіх ECU.

Я був переконаний, взяти в MPPS V13 (навіть зараз я відчуваю, що ? вихід V18) або Galletto 1260 (але зараз всі говорять, що ? архів

чому? від багатьох проблем), альтернативи?

Інший чинник, щоб розглянути ? що на даний момент все ще не переконані читання/запису в БДМ, в тому сенсі, що я ще не знаю, як це працює,

потім я зробив би що-ї? простий кабель, який працює в послідовний (і, отже, MPPS, якщо не помиляюся), програмне забезпечення для перепризначення (ECM winOLS або інші) і переписати зі звичайним інтерфейсом.

Проблема полягає в тому, що я боюся, блоку, чому? може бути, інтерфейс не ? підходить на автомобіль.

PS: мій намір ? купити менше, ніж можливих проводів (не взяти дублікати або кабелі застаріли або не працюють).

Привіт!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    частини від того, що ваша машина не зчитує серійний, але ви можете писати тільки з деякими ризиками, якщо зробити з оновленням не хороші, galletto 1260 ? старий і обігнав, а на його місце зараз там новий fgtech v53-v54 і, можливо, інші версії майбутнього ,які добре роблять показань у bdm, але ви повинні знати, де купити грудей є ризик, що buttere грошей, тому що неякісні комплектуючі, MPPS я був у versdione v5, що добре, а що ? вже застаріла, в останній версії, я не знаю, що парк машин, копри, це ? те, що мені спадає на думку, сказати тобі, якби я вас очікую, ще трохи, і між тим, я б трохи досвіду, читаючи різні повідомлення, присвячених інтерфейсів.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    На це ви маєте на увазі всі, тому в покупці аксесуарів та парку автомобілів, так і тільки один з них?
    Крім того, при необхідності, посилання, де купити?
    Спасибі!

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    досвід, як ви самі сказали ви читаєте, це правильно, але я хочу, щоб зараз кинутися з практикою сенна? не andr? pi? так далі.
    Що стосується читання та письма, то я не можу зробити це з MPPS? я повинен купити півник V54 з відносною діма і schedini? крім того, з v54
    я зміг зробити практично більшість автомобілів? спасибі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    досвід, як ви самі сказали ви читаєте, це правильно, але я хочу, щоб зараз кинутися з практикою сенна? не andr? pi? так далі.
    Що стосується читання та письма, то я не можу зробити це з MPPS? я повинен купити півник V54 з відносною діма і schedini? крім того, з v54
    я зміг зробити практично більшість автомобілів? спасибі.
    теоретично ви, завжди, що всі функції.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    З v54 ви спокійно в послідовний. Virtual read і file 2 Мб, і запис завжди obd. Тому так само, v50.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    як я можу зрозуміти, якщо інтерфейс ? відмінне рахунки-фактури?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Запитання від 1 000 000 євро. Якщо ви знаєте продавця ? gi? ознака того, що ціна, що, якщо занадто низько, не довіряйте, а хтось разом із tool також надає технічну підтримку.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    я згадав, що на форумі був один магазин, але не можу знайти його.
    вас, де ви його придбали?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    привіт.. я вважаю, що якщо ви хочете працювати з клонів, ne, вам доведеться купити ще один... я точно, що мені не хочеться з mpps і півень 2 v50 . galletto 1260 evitalo прямо зараз, а минуле мода

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •