доброго ранку усім!!!!!!
хлопці, я повинен виключити клапан egr на цю машину, але ви з v53 я можу читати і писати в послідовний, не маючи жодних проблем??audi A4 avant 2.0 TDI 16v рік 2011 тип КАГ і bosch edc17 спасибі!!
доброго ранку усім!!!!!!
хлопці, я повинен виключити клапан egr на цю машину, але ви з v53 я можу читати і писати в послідовний, не маючи жодних проблем??audi A4 avant 2.0 TDI 16v рік 2011 тип КАГ і bosch edc17 спасибі!!
Як ? порадив і мені, я вважаю, що в послідовний ви не повинні спробувати, "вимкнути" і натисніть " BK.... хоча я можу сказати, що я з v54 я намагався написати " його в бд, але нічого ... на читання не проблема .
Одна річ, що s? якщо закрити клапан, слід також defap
я сподіваюся, що не помилюся , очікує ще одна порада ;-)
демонтаж і факти читання в bootmode і якщо хочете рада, пишіть в boot.
уго ---- президент A.E.P.
спасибі, хлопці за відповіді!!!!і замість того, щоб, коли це стосується гольф-6 siemens v53 каже мені, читання і запису yes Flasher+Завантаження Tricore, що це значить?
так що ця машина golf6 1600 tdi 16v siemens ви можете зробити в послідовний???
спасибі cinqueturbo!!але ця процедура розблокування повинно бути зроблено не тільки тому, що використовую v53 або є програмісти, які в змозі без розблокування??
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я не знаю, якщо x17 тому в аптеці без зварювання дроту та опір тільки роз'єм передньої панелі...я не хочу сказати, caxxata.
У будь-якому випадку, не ? складно зробити її до школи з v53
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини