Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483

opel прикрашені 2000 cdti проблема після defap

привіт всім, як назву у мене проблема з цим автомобілем opel прикрашені 2000 cdti 2010 160 к. edc17 c19, тип двигуна a20dth, автомобіль отримав оновлення opel до ecu (власнику ? прийшов лист, що говорив йому їхати в дилерський центр) після оновлення власник каже, що споживає більше? і в холод мінімум f? з заскочки.
    я і мій колега (ігор) ми defappata фізично і карту-й? здивоване egr з перехідником, а також карту, ми скористалися допомогою разів, так як ми не знаємо, вручну, коротше кажучи машина в холоди часто рослина до швидкості? коли їде, щоб розблокувати після тридцяти секунд і прийти в норму, або потрібно відключити, і при включенні знову йде добре, і тільки один раз ? з'явився в рамках письмового їхати на допомогу, очевидно, не існує ніяких кодів несправності (заслуга чи вина раз)
    для тих, хто хоче допомогти мені тут c'? у орі http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1405974664
    і додаю мод.
    що, дивна ? що мій titan--- мене бачить, як ms42 відмінність? є bosch
    всім заздалегідь дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я тільки що зрозумів, що, можливо, я повинен був розмістити його в Files автомобілів і автотранспортних засобів-ecu дизель прошу вибачення у адміністраторів, якщо я не правий, я був трохи обережні

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Ne раз, тим більше, не ecusafe працюють на цей тип ecu. Це потрібно зробити вручну.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    спасибі enzo, що відповіли, це я вже? зрозумів, мені було цікаво, якщо хтось захоче мені дати деяке уявлення для того, щоб

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    навіть *******ч добре працює на тих авто і дати вказівки, як це зробити в ручну ? що немислимо більше, що неможливо
    є кілька змін, щоб відключити dpf правильно
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Насправді. Через повідомлення тут, на форумі, ви стаєте божевільним.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    ок, спасибі хлопці, що знайшли хвилинку я думаю, що я повинен звернутися в сервіс, який пропонує форум, але я хотів би запитати ще, що ви думаєте, чи є спосіб відновити файл, який був в ecu до оновлення? (я маю на увазі від якоїсь бази даних, opel або щось ще, якщо у кого є аналогічна машина, яка, можливо, не зробив оновлення)

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    якщо ви завантажуєте файл, який був до оновлення блоків. З оновленням змінилися коди ecu.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав enzopezzano Visualizza Messaggio
    якщо ви завантажуєте файл, який був до оновлення блоків. З оновленням змінилися коди ecu.
    привіт Enzo я не розумію, він блокує ебу або він блокує машини, які не pi??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    142
    привіт, з яким інструментом працюєте? спробуйте зробити спочатку bekup

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення