привіт всім хто мені може допомогти зрозуміти, як очистити dtc в цьому ecu? я намагався зробити діагностику з lexia, але не розпізнає автомобіль, як я можу це зробити ?
привіт всім хто мені може допомогти зрозуміти, як очистити dtc в цьому ecu? я намагався зробити діагностику з lexia, але не розпізнає автомобіль, як я можу це зробити ?
якщо ви не можете увійти в діагнозі, я думаю, дуже важко, що хтось міг би тобі допомогти з форумом, спробуйте інший діагноз, якісь проблеми з машиною.
уго ---- президент A.E.P.
машина не перевищує 3000 оборотів в хвилину, і заблокований, я cn інші діагнози можу ввійти, але не вилучення dtc
код помилки в діагнозі?
Терпіння і чеснота сильних..
Виходить у obd generic подивитися, якщо піде cos
Система з'єднання і подивитися, якщо вирішите.
завтра я повинен піти під знесення приймати різні поршневі пальці, поршневі кільця bsi витратомір і клапани різних, хоча я знаю, що c sn серйозні проблеми cn стоїть автомобіль, сьогодні я втратив 3 години, щоб зрозуміти, xk? залишаються вкл вентиляторів я замінив також реле, але нічого не робити я знаю, що bsi ? туди-то ми побачимо, що відбувається,
по мені ? блок управління, який не спілкується з bsi. Є класичні симптоми ecu не щодо body.