Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 59 59

Обговорення: Корекція Форсунок

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    залежить від моделі та комплектації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Навіть датчик детонації, якщо не помиляюся, має допомогти ecu зрозуміти несправність.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    10
    Хлопці, але у вас є ідея, дезінформації, яку ви даєте ? Mmaahh . То є, але те, що пишете ви читаєте на diabolik, або на що ще giornaletto ? Корекція-це тільки і escusivamente код ima . Все те, що ви пишете ? чистої теології, що хто-то в невігластві, він зробив поверніть як балаканина в барі . cio? корекція відбувається через швидкість кутового ? Але знати, як працює датчик оборотів і якийсь імпульс і скільки раз в раунд ? Raggionate і вивчені ... виправлення, має 2 осі , мс і тиску в рампі ... в результаті Z ? в qt в мм3 дизельного палива на виході . Вимір виконується в 5 prex rail 300, 600, 800, 1200 і 1400bar .. і в 7 типах використання ... від кожної з 7 кривих ви берете факт, який перетворюється в інший код ima . Те, що ми читаємо в діагностиці, і інші, що робить похибка дозування, що кожна форсунка має, ніж вимагається від ecu . Я кидаю виклик будь-кому, щоб довести зворотне, але не з балачок, від бар, як кутова швидкість або зусилля, що робить інжектор ( що то я vrder як ecu розуміє, зусиль, враховуючи, що вона керує лише розряд конденсатора x для даного часу intenrompendola tramita транзистор настав час stabbilito) або інших подібних речей. ви не вірите в подорожі від бару, але розроблені для того, щоб не бути жертвою teoligia неосвічених . Не в образу ? просто рада

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Citazione Спочатку Написав egreis Visualizza Messaggio
    Хлопці, але у вас є ідея, дезінформації, яку ви даєте ? Mmaahh . То є, але те, що пишете ви читаєте на diabolik, або на що ще giornaletto ? Корекція-це тільки і escusivamente код ima . Все те, що ви пишете ? чистої теології, що хто-то в невігластві, він зробив поверніть як балаканина в барі . cio? корекція відбувається через швидкість кутового ? Але знати, як працює датчик оборотів і якийсь імпульс і скільки раз в раунд ? Raggionate і вивчені ... виправлення, має 2 осі , мс і тиску в рампі ... в результаті Z ? в qt в мм3 дизельного палива на виході . Вимір виконується в 5 prex rail 300, 600, 800, 1200 і 1400bar .. і в 7 типах використання ... від кожної з 7 кривих ви берете факт, який перетворюється в інший код ima . Те, що ми читаємо в діагностиці, і інші, що робить похибка дозування, що кожна форсунка має, ніж вимагається від ecu . Я кидаю виклик будь-кому, щоб довести зворотне, але не з балачок, від бар, як кутова швидкість або зусилля, що робить інжектор ( що то я vrder як ecu розуміє, зусиль, враховуючи, що вона керує лише розряд конденсатора x для даного часу intenrompendola tramita транзистор настав час stabbilito) або інших подібних речей. ви не вірите в подорожі від бару, але розроблені для того, щоб не бути жертвою teoligia неосвічених . Не в образу ? просто рада
    після цього я можу спати спокійно. Тоді у вас два двигуна однакових, один з форсунки нові, а інший-з інжекторами не з максимальною ефективністю. Про те, з інжекторами у вас нові значення корекції всіх значень, близьких до нуля, в іншій дві форсунки, значення 2.8 і 3. Я гарантую, 1000 x 1000, що з допомогою цих значень двигун важко поставити себе на мотоциклі, особливо на холоді, курить, білий, стартер не обертається регулювати від холоду і споживає більше? порівняно з іншою.... і я зупиняюся тут багато, ви вивчили добре lezioncina. Тобі ви ніколи не sporcate на руки .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    10
    Ну я б сказав, так . Кодування всі форсунки, той же код, а потім ви говорите мені, що читати.я їх magiorati змінюється сопла від 6x0.150 7x0.165 . У відповідності з логікою, що пропонуєте ви, робите так, виправлення dobrebbero йти в мінус, враховуючи, що gasolii-єдиний, відкриття і quasibil 50% більше. А correzionu restani незмінними . Потім ognuni і ****** du дотримуватися власних cinvinzioni.я просто хочу зрозуміти, від діви ecu б побачити, як виправити

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •