Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 43

Обговорення: galletto v53 і windows 7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Також працює, створюючи XP з ВМ..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, ви впевнені, що працює на virtual machine??????

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Мене немає, але кілька... Avr? установка неправильно.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    Мене немає, але кілька... Avr? установка неправильно.
    Ні, не ви налаштування неправильно ? неправильну інформацію, чому? на V. M. tool не працює......

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    тоді я просто втрачаю час... так як на новому пк, пп працює навіть на win 7 64bit.. а у нас немає, і антивірус а у нас немає, і брандмауер, а у нас немає, і нічого.. bohh
    насправді nn йде neache vm я намагаюся всіма доступними способами, але не йде.. в мене точно не в тій програмі...
    всередині папки ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, навантажувач,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    тоді я просто втрачаю час... так як на новому пк, пп працює навіть на win 7 64bit.. а у нас немає, і антивірус а у нас немає, і брандмауер, а у нас немає, і нічого.. bohh
    насправді nn йде neache vm я намагаюся всіма доступними способами, але не йде.. в мене точно не в тій програмі...
    всередині папки ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, навантажувач,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000
    мені здається, що тут ми говоримо про galletto v53 (назву), що центральний ecusafe!
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    перепрошую, я помилився...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт v53 працює вже? на win 7 32 і 64 біт......
    думати, що я купив V54, щоб працювати на win7 і пі? читаючи у ваших дискусіях ви говорите мені, що 54 ? навіть гірше 53.... як я можу зробити, щоб змусити його працювати на win7 це V53 ?
    Дякую

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, Конрад, якщо не помиляюся? ми познайомилися, v53, перш ніж покласти його в експлуатацію, необхідно побачити, перш ніж hw має, де це можливо, замінити деталі і зробити всі тести до школи.......Потім, щоб змусити його працювати на win 7 треба видалити wibu.dll і відомої вірус LPK.dll у багатьох випадках пошкоджує всі rar на вашому комп'ютері, включаючи системні файли, що робить нестійким всі sw інструментів і пк.....потім він замінює першу dll-2, які вимагають активації.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, Конрад, якщо не помиляюся? ми познайомилися, v53, перш ніж покласти його в експлуатацію, необхідно побачити, перш ніж hw має, де це можливо, замінити деталі і зробити всі тести до школи.......Потім, щоб змусити його працювати на win 7 треба видалити wibu.dll і відомої вірус LPK.dll у багатьох випадках пошкоджує всі rar на вашому комп'ютері, включаючи системні файли, що робить нестійким всі sw інструментів і пк.....потім він замінює першу dll-2, які вимагають активації.......
    ви привіт ? правда, ми познайомилися, все, bien?
    мій v53 ? один з пі? погано те , що є, в короткостроковій вас місце фото компонентів ( такі, як inleggibili і abrasi ) , може бути, я знаю, що сказати, якщо ? випадково чи не отримуємо ...

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •