Сторінка 7 з 10 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 100

Обговорення: новий sw k - люкс 2.05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але, якщо я тільки що пробував і працює, потрібно видалити попередню версію повністю або приєднується на пк, які ви ще не встановили Ksuite.........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    тому інтерфейс і підключення до пк? і йде відмовлено в оновлення?
    ні, ніколи не підключайте інтерфейсу, підключеного до інтернету, ви ризикуєте викинути дзвінок безкоштовний........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    але, якщо я тільки що пробував і працює, потрібно видалити попередню версію повністю або приєднується на пк, які ви ще не встановили Ksuite.........
    ок , тепер я намагаюся встановити на іншому комп'ютері, а потім дам вам знати , дякую ;-)

(я видалив його, так і те, для kess, що для k-tag , але, мабуть, не avr? видалив всі)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ні, ніколи не підключайте інтерфейсу, підключеного до інтернету, ви ризикуєте викинути дзвінок безкоштовний........
    отже, я скачав офіційну версію ksuite, коли я натискаю на значок, щоб відкрити програму мені каже не вдалося встановити з'єднання, потім ви відкриваєте програму, але я не можу натиснути кнопку help, то як мені діяти?

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    нічого не робити , я також використав інший КОМП'ЮТЕР з win xp , але в мене така ж проблема, я натискаю на help, то на aggirnamento документи, а не f? немає скачати

c'? спосіб взяти цю папку ?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я тільки що спробував завантажити версію з посилання доступні sno74, я встановив у sandboxie, при запуску програма говорить, знайдена нова версія ,відповісти no, то натисніть на help,контролює, і ви отримаєте оновлення,робить це прямо зараз

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    я тільки що спробував завантажити версію з посилання доступні sno74, я встановив у sandboxie, при запуску програма говорить, знайдена нова версія ,відповісти no, то натисніть на help,контролює, і ви отримаєте оновлення,робить це прямо зараз
    і ви працює ?
    для чого потрібна sandboxie ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    впевнений, що це працює, я заявляю, що я ще не інтерфейс, але програма, як я вже? встановлено багато часу f? щоб щось зрозуміти з фотографії і з даних, наведених у файлах help, то я на віртуальну систему vmware і то, я до сих пір, останнім часом я також скачав останню версію з офіційного сайту, і я зрозумів, як і ви, що файли, help ви не могли-й? оновити, так? щоб не видалити останню версію з ризиком, що можливо, залишається щось, що я не f? піти в хороший кінець установки попередньої версії у мене встановлена версії пов'язані з sno74 на sandboxie ( встановіть в безпечному місці, і не заважає роботі операційної системи) і, я повторюю вам, що працює, а що оновлюєте папку help, який тільки що встановлений він був порожній

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    хлопці, ми, завантаживши з посади sno, мені вдалося і я скачую, а також керівництва з експлуатації ktag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    привіт, хлопці, але dv міститься посилання sno

Сторінка 7 з 10 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді