Стр. 8 з 12 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 118
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Привіт, це ? другий раз пишу, чому? телефон мені істерику, в будь-якому випадку спасибі за роз'яснення, але не думаю, що сильно зміниться, чому? коли я роблю рахунку arrotondo завжди.... Для того, щоб розділити, щоб про мене ? представляється доцільним, чому? таким чином, машина починає трохи диму, коли я йду весел, і таким чином, якщо випад трохи ноги до низькими цінами, не робить отруйна хмара

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    однак, встановивши манометр, я зрозумів, що тиск turbo піднімається до 1.6, потім вниз до 1.3, а через деякий час було 1.5.... C'? спосіб, щоб змусити її почувати себе стабільно в 1.5 в момент випаду, поки я залишаю? Я намагався змінити карти, pieburg, але так як я дуже добре знаю, як це працює я не можу отримати стабільний тиск, крім того, приймаючи закрите pieburg на низьких обертах я не можу отримати ці 0.5 бар, що мені потрібно... як правило, я досягаю 0.5 близько 1750 - 1800 обертів, я хотів би отримати принаймні, 1500 обертів можна?? Дякую всім за співпрацю план зрозуміти як це працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    однак, встановивши манометр, я зрозумів, що тиск turbo піднімається до 1.6, потім вниз до 1.3, а через деякий час було 1.5.... C'? спосіб, щоб змусити її почувати себе стабільно в 1.5 в момент випаду, поки я залишаю? Я намагався змінити карти, pieburg, але так як я дуже добре знаю, як це працює я не можу отримати стабільний тиск, крім того, приймаючи закрите pieburg на низьких обертах я не можу отримати ці 0.5 бар, що мені потрібно... як правило, я досягаю 0.5 близько 1750 - 1800 обертів, я хотів би отримати принаймні, 1500 обертів можна?? Дякую всім за співпрацю план зрозуміти як це працює
    Я маю на увазі, мало електроніки, навіть менше, ніж механіка... але якщо б мені довелося гадати, я думаю, що таке? вниз (1500 об / хв) турбіна не котить, чому? НЕ МОЖЕ штовхати... в тому сенсі, що є змінних, геометричні і об'ємні, за якою турбіна не може йти в черзі в ці режими, так що ви можете "змусити" як вам буде завгодно, обробки геометрії, але не збирається з цим впоратися? ніколи.

які карти геометрії штрихи ? при цьому повинна існувати 3. Якщо немає, то я не зрозумів, а ? те, що буде запропоновано в перехідних режимів (передач), у керівництві "ЕКО" керівництво "СПОРТ"
    я думаю, що ECU визначте на основі кадрів з допомогою яких залежить від TPS.

у fluttazione тиску може бути пов'язане також інших факторів.
    я controllerei в наступній послідовності :
    - стану "вкладення" приводу геометрії турбіни на (з часом застряє, або тече погано...) (мій, після 200 тис. км я повинен був розблокувати звук svitol і переконання за допомогою викрутки на планку)
    - засмічення датчика тиску на впускному колекторі (завжди після відомих 200k км, з них 100км зроблені з EGR активна була ЗАБИТА сміття, я використовував очищувач для гальм, а ? повернувся знову)
    - стан роботи клапана pierburg та реєстрації повна система створення вакууму (має бути ~ -0.9 бар на насос, -0.7 в коробці вакууму на привід, як мінімум ви повинні читати між -0.45 і -0.55) (щоб зробити ці тести, я взяв єдиного вакуумметр від 15euro і фітинги/труби адекватні, я пішов, щоб приєднатися в різних частинах ланцюга).
    - знос трубопроводів повітря, особливо той, що v? від турбіни до IC (моя була дуже підкреслено, і він у пару очок, значного абразивного зносу в результаті тертя з проклята гвинт виступаючі на картер коробки передач). Труби з часом розширюються і стають дуже еластичні, це збільшує ефект легень, для якої створює деякі подряпини**** до centrlina в точно слідувати різні криві тиску, оскільки представляє свого роду інтер-модуляції між покоління і читання турбонагнітача)

я у мене проблеми регулювання тиску також карту ОРІ, тільки після цих перевірок вдалося її пі? стабільний.

завантажити карту орі і подивитися, якщо ви бачите все це зберігати? як з цим змінено, частини їх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Як завжди супер точний, спробує? робити ці тести... у всякому разі ті карти, які я 3 і я намагаюся робити на всіх трьох одні і ті ж зміни, навіть якщо ? pi? "короткий" і два "довгі", не мають ті ж значення, що і... Однак, ви знаєте, випадково, що означають значення на осі z, ніж карти? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Як завжди супер точний, спробує? робити ці тести... у всякому разі ті карти, які я 3 і я намагаюся робити на всіх трьох одні і ті ж зміни, навіть якщо ? pi? "короткий" і два "довгі", не мають ті ж значення, що і... Однак, ви знаєте, випадково, що означають значення на осі z, ніж карти? Дякую
    я їх завжди інтерпретуються (і damos я d? причини), як % приводу відкриття геометрії, очевидно, що цей привід з'єднані безпосередньо з "крильцями" меблі турбіни.
    сторін, в припущенні, що система ? вивчав, щоб мати, в разі відсутності натискання на приводі, або в разі несправності ecu, 0%. на 0%, кут падіння лопаток ? такий, щоб не піднятися тиск, а потім, йде у зворотному напрямку з міркувань, значення pi? високі по осі Z, що відповідає більшій "зростання" тиск...
    насправді, якщо зверніть увагу, при низьких обертах двигуна повинні бути близько 70% (максимальне значення карті), то ми постараємося підібрати тиск pi? як можна швидше, cos? допомогти котушку вгору...
    звичайно, карту також бере до уваги динаміку? дизельне паливо, впрыснутое.
    велика дизель буде підірвана, більше sar? тиск вихлопних газів на виході з колекторів, отже, паритет? % у нас буде сила, відображені на лопатки, далі більше, з ростом IQ.
    я звичайно, я обмежуся лише тим, каструвати, використовуючи лінійний прогноз ваг на останні значення в карту, у вр адаптовані для нової IQ, cos? уникнути піків дивні.
    насправді, з журналів, я не PICCI, як усі повідомляють, але тиск, порівняно з цим "бажаний" ? завжди выровнянная +/- 20 оч.
    Якщо не робила ці зміни я класичний шип в отвір, а потім, перекидаючись і підстрибуючи навколо уставки.
    Річ, не ? простий і якщо ви думаєте, змінювати турбіни, підготуватися до довгої сесії тестів, щоб адаптувати цю карту на нову геометрію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ... боже мій...
    замінити PICCI з ШИПАМИ час f? відчувати

(mod... будь ласка, напишіть на кнопку EDIT )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Так де я читаю, 75 % (максимальне значення карту), я міг би встановити його на 100% cos? йти першим у черзі? Як ви зробити лінійний прогноз? Я ніколи не був гарний з рахунків XD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ти 75 ? але, що hw/sw у вас є ? я в карту-й? 70, я не...
    використання функції excel, winols я копіюю все на карту, а потім використовувати функцію "ПРОГНОЗ" дає, як відомі значення bp і значення, пов'язані з нею, рядок за рядком, я розрахунок нових значень для нової IQ. прямо зараз ? пізніше, завтра, я бачу, ви множення excel cos? ви розумієте, як вони працюють...

(я підкреслюю, що, може бути, мій ? система капусту...? досі він служив мені добре...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    він, вибачте, я не відповів на питання
    - я ніколи не пробував? я вважаю, що 100% це занадто, в тому сенсі, що кут падіння не ? вибраний не випадково.
    я, наприклад, якщо взяти вентилятор від комп'ютера і спробуйте soffiarci над повітрям з компресора, ви побачите, що на різних обертах двигуна, у вас невелике вікно, в якому повітря, що позначається на лопатки ? ефективним засобом для обертання.
    ж міркування, v? застосовується для турбіни... якщо ви поклали 100, напевно, перевищує цю "вікна" корисно, для даної частоти обертання/IQ, що мають протилежну поведінку.

Assumiti можливі ризики, і відчуває

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Я розумію, що ви маєте на увазі.... Може бути, я намагаюся збільшити план поверху в надії не розбити нічого... в будь-якому випадку зовнішній вигляд таблиці з тривогою, чому? я не знаю, використовувати winols, і було б великою працю скопіювати карту в програмі Excel.. Спасибі

Стр. 8 з 12 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •