Сторінка 7 з 10 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 100

Обговорення: новий sw k - люкс 2.05

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    Завантажити цей і роби, як я сказав раніше....
    http://www.mediafire*****/?er40gclmrdkwh7s
    я скачав ? я зробив, як ви сказали , але ninete зробити, навіть з вашою версією 1.85 ... bhoo
    не s? як зробити, щоб цю папку ... у вас немає посилання на папки скачати ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але, якщо я тільки що пробував і працює, потрібно видалити попередню версію повністю або приєднується на пк, які ви ще не встановили Ksuite.........

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    але, якщо я тільки що пробував і працює, потрібно видалити попередню версію повністю або приєднується на пк, які ви ще не встановили Ksuite.........
    ок , тепер я намагаюся встановити на іншому комп'ютері, а потім дам вам знати , дякую ;-)

(я видалив його, так і те, для kess, що для k-tag , але, мабуть, не avr? видалив всі)

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    нічого не робити , я також використав інший КОМП'ЮТЕР з win xp , але в мене така ж проблема, я натискаю на help, то на aggirnamento документи, а не f? немає скачати

c'? спосіб взяти цю папку ?

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    ? близько місяця, що шукаю точну інформацію про оновлення 2.06, здається, що спочатку продавці дали номер прошивки неправильно добровільно, щоб продати продукт, який в даний час коштує дуже мало з того, що ви читаєте в мережі, і тепер, 2.06 має ту ж прошивку версії 1.89, це означає, що нові можливості і нові протоколи майже всі неактивні, може бути ? були поліпшені деякі помилки попередньої версії, як моя, що не читає, він визнає будь edc15, я думаю, що вам треба? чекати ще кілька місяців для того, щоб отримати оновлення, застосовне до 100%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    я тільки що спробував завантажити версію з посилання доступні sno74, я встановив у sandboxie, при запуску програма говорить, знайдена нова версія ,відповісти no, то натисніть на help,контролює, і ви отримаєте оновлення,робить це прямо зараз

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    я тільки що спробував завантажити версію з посилання доступні sno74, я встановив у sandboxie, при запуску програма говорить, знайдена нова версія ,відповісти no, то натисніть на help,контролює, і ви отримаєте оновлення,робить це прямо зараз
    і ви працює ?
    для чого потрібна sandboxie ?

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    ок ? спробувавши за допомогою посилання Sno-але перш за все, використовуючи тільки програмне забезпечення, рекомендоване (sandboxie).....

Спасибі всім ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    впевнений, що це працює, я заявляю, що я ще не інтерфейс, але програма, як я вже? встановлено багато часу f? щоб щось зрозуміти з фотографії і з даних, наведених у файлах help, то я на віртуальну систему vmware і то, я до сих пір, останнім часом я також скачав останню версію з офіційного сайту, і я зрозумів, як і ви, що файли, help ви не могли-й? оновити, так? щоб не видалити останню версію з ризиком, що можливо, залишається щось, що я не f? піти в хороший кінець установки попередньої версії у мене встановлена версії пов'язані з sno74 на sandboxie ( встановіть в безпечному місці, і не заважає роботі операційної системи) і, я повторюю вам, що працює, а що оновлюєте папку help, який тільки що встановлений він був порожній

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    хлопці, ми, завантаживши з посади sno, мені вдалося і я скачую, а також керівництва з експлуатації ktag

Сторінка 7 з 10 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •