Сторінка 7 з 12 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 118

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Немає не курить, може бути, карту Maf, не ? зроблено добре? коли я роблю log мені помітити, що inietto близько 100mm3.... Тиску турбо я знаю, що в 1749 році, в 1.5 майже на surge Line тому він повинен витримувати... І тоді він повинен затримати мало, чому? я збираюся поставити новий турбо тип 2256 або 2260, то будете бачити?....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Немає не курить, може бути, карту Maf, не ? зроблено добре? коли я роблю log мені помітити, що inietto близько 100mm3.... Тиску турбо я знаю, що в 1749 році, в 1.5 майже на surge Line тому він повинен витримувати... І тоді він повинен затримати мало, чому? я збираюся поставити новий турбо тип 2256 або 2260, то будете бачити?....
    у 100mm3, що MAF читати з журналу ? і в карту lim. диму у вр, ви зробили відповідати 100 ?
    розраховує, що тиск турбіни піднімається, відповідно, зростання дизель, так що я думаю, що мати ПЕРЕДБАЧУВАНИМ поведінкою тиску турбо було б налаштувати грамотно карта змінної геометрії.
    від того, що я зрозумів, це блок управління працює в open-loop, тому тільки посилання, що є автомобіль, щоб відрегулювати тиск ? карту (карти для точності) змінної геометрії.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Сісі карти pieburg я вже? адаптовані насправді, перш ніж я шипи 2 бари і спробував ліквідувати відставання turbo тримаючи його трохи більше? закривається на низьких оборотах( доказ того, що я зробив, я не знаю, як змінити її до досконалості) .... Для maf, я ніколи не зареєструвався, але я, здається, ніколи не читав параметра ім'я maf в ***********... Вр, мені здається, що я ставлю 1400 мг, чому? з журналу я те, що значення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    в *********** перебуваєте "air intake quantity" = MAF
    якщо ви закрили EGR бітах значення ". air intake quantity" повинен бути фіксованим у 0.

я намагався зробити який-небудь рахунок, і мені здається, що мати maf 1400 повинно бути близько 1,9 бар тиску...
    відкрийте журнал і подивіться на різних тисках, які значення maf у вас...
    чому? мені здається, мало сенсу мати 1400mg/cyc з maf з "" 1.5 бар, відповідні...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ок спробує? зробити журнал, як ви кажете... Але параметр air intake quantity мені від значення трохи вище 1400 я пам'ятаю, чому? я зробив це деякий час тому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Ок спробує? зробити журнал, як ви кажете... Але параметр air intake quantity мені від значення трохи вище 1400 я пам'ятаю, чому? я зробив це деякий час тому
    не бачу в цьому нічого дивного..
    1400 ? значення гарний високий.. і повторюю, якщо закони 1400 я очікую, тиск не нижче 1.8 бар
    звичайно, читання maf залежить від інших параметрів, у тому числі, оцінку, температура і вологість? повітря.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ви тепер знаєте, що я за думати ? правда... Коли я цього журналу у мене не було манометра, і тут я знав, що піків перебільшені тиску.... Ти геній ... Rifar? журнал та оновити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    геній... я ? .
    відбувається, чому? підозрюю, що зараз... з тиском турбо-й? низьких, вам буде знижена також maf, а потім повторна перевірка, обмежувач диму...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    я переробив журнал , новий MAF ? в 1233 мг ...я змінив на b.p. карта диму, з максимальним значенням 1250 і я розрахував нові значення, щоб мати afr 15 до високих оборотів, 16-середньої довжини і afr орі на низьких обертах ...формули, які я використовував, я думаю, це правильно і просто зробити, просто мг повітря /арфа отримати /0.85 = дизель мг (значення для вставки в поле)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    тоді...
    все добре, єдине,...
    ? які хочуть бути точним, 0.85, для яких розбити ? номер, досить приблизна.
    якщо ви подивіться технічні характеристики дизельних двигунів Q8 подивитися, що щільність? у 15? коливається між хв 0.82 і до 0.845. і розраховує, що піднятися температура, щільність? зменшується... фізичних сил, що керують всесвітом всій
    так що якщо в 15? ви до 0.845, я бачу, що дурна, що в 40? (температура досить versomile дизельного вводили) як 0.85, як ви f? як правило.
    Все залежить від точності, яку ми хочемо мати...

Я б ви сказали, що для вас НИЗЬКІ/СЕРЕДНІ/ВИСОКІ обороти ? для мене не має сенсу робити це поділ...

Сторінка 7 з 12 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •