Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 118

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    дякую за відповідь, я зрозумів, що я повинен змінити тільки в місцях, де do-й? дизель(що теж пі? просто) ...? я хотів би, щоб зміна SOI, починаючи з IQ 30-40, чому? я знаю, що СОЙ оригінальні зроблені за стандартами євро-3, і тому ви думаєте, забруднюють менше, і не йти сильний (((навіть не знаю, скільки вони градусів post ін'єкції ідеали ,знав 5 підтверджені? ) .. ***** unque, якщо змінюється тільки там, де потрібно, я мапу SOI з поради дуже висока , ? правильно ? останнє питання ..., щоб штовхати автомобіль до 5000 оборотів я повинен "побудувати" карту, в якій він плоский ?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви можете відправитися в moddare авансів і терміни 30-40 мм3..ніхто не забороняє...
    факт ? що аванси для дизеля, що допомагають до певного моменту..якщо переборщити ви створюєте серйозної шкоди...пам'ятайте, що кожен може заздалегідь, ви має в середньому в камері згоряння (збільшення 10бар....межа для 115cv по мені ? з 180-190 бар....крім того, ви richiano важких розривів, особливо, у****лло в imbiellaggio...
    градусів максимальні пост уприскування толерантні, як правило, на 8 клапанів, але також і на інші двигуни та 10? після цього порога ви багато диму ? дуже тепло.....особливо останній не стоїть на двигун в цілому....ідеально було б встановити термопари egt і контролювати egt....
    для "форма" карта не preocupparti занадто карта повинна бути функціональною, то, що ви хочете отримати не естетично красиво.....
    щоб штовхати автомобіль до 5000 оборотів подають дизельне паливо і повітря правильні....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    манро спасибі за час, який я присвячую, тепер я буду робити 2 рахунки і я роблю нову карту...я дам вам знати, як вона йде

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Привіт всім... мапу, що я зробив, йде дуже сильний, з розрахунку авансових дим і практично зникли... Я пі? або менше 7.5 s від 0-100 з 100mm3 дизельного палива, 1400 бар і 1.6 пік турбо... Я цілком задоволений, але я не знаю, якщо ви можете? робити краще з авто ori

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Привіт всім... мапу, що я зробив, йде дуже сильний, з розрахунку авансових дим і практично зникли... Я пі? або менше 7.5 s від 0-100 з 100mm3 дизельного палива, 1400 бар і 1.6 пік турбо... Я цілком задоволений, але я не знаю, якщо ви можете? робити краще з авто ori
    я хотів би просто побачити її... cos? може бути, я беру
    у будь-якому випадку, пік 1.6 ? трохи.. як st? постійно ? я боюся в себе більше 1,3 бар з turbazza оригінальний...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    одна річ,...
    як вам вдалося прочитати 1.6 ? датчик оригінальний коштує машина, насиченим 2.5 бар (абсолютних) . так ? дуже ймовірно, що читання, так і поза масштабу... а може і в колектор, у вас навіть більше?... перевіряє, чи добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ні, ви турбуватися вже? я знав, що насправді у мене встановлений манометр

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Ні, ви турбуватися вже? я знав, що насправді у мене встановлений манометр
    але, як ви по домовленості ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    1.5... Але на п'ятій передачі, на високих обертах сходить трохи 1.6 але не завжди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ... для мене ? безумовно, дуже багато, а константи 1.5 на 1749 оригінальний, для мене так багато... але, може бути, вас триває
    беручи середні дані... щоб зробити 100mm3 в 1.5 у вас є afr близько 14,5... не курить ?

Стр. 6 з 12 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •