Я згоден, що складно, але не думаю, що карта з "плато" аванси від 1500rpm вгору може працювати добре! Крім усього, фітинги б також трохи круті!
Я згоден, що складно, але не думаю, що карта з "плато" аванси від 1500rpm вгору може працювати добре! Крім усього, фітинги б також трохи круті!
Я convintissimo, які blockquote? погано? я хотів спробувати (якщо не було ризику тріски двигун) для перевірки з ніг ефекти авансів на весь діапазон!
В районі 1500 раніше smusserei трохи, просто щоб не отримати удар. Не ? мої цілі отримати резюме в цій області![]()
Дайте нам знати тоді! Цікаво, не думаю, що ви можете зламати щось, але я очікую, що в низьких оборотів багато зла!![]()
Пробував, в основному нічого не змінює, для обережності, я тупий на 1500 і нижче приблизно на 1/3 педаль газу, я пробував на карту повністю ori, може бути ? трохи більше? responsiva, але крім цього нічого. bon я зняв гурток![]()
час inj не мають тенденції "налаштувати" в кількості, але мають строків відкриття шипами, які залежать в основному від тиску в рампі, то час відкриття шпилька залишається все той же, і ще залишається відкритим, і більше кількість дизельного палива, що впорскується, тому і нормально, що не працює 1mm3=207 x 80 надати 80 мм3, але там накласти? набагато менше, бо шпильки його відкрити тільки один раз
Потужність і нічого без контролю
Але якщо вам потрібно знати, щоб розрахувати авансові платежі ви просто час упорскування на карту для того, щоб calcolarti точного часу уприскування можна зробити з pompista до школи, ви можете йти поруч, якщо я не помиляюся, і була використана формула заряду розряду конденсатора
- У всякому разі, принципі, ви можете зробити це..якщо ви хочете просто знати мікрон-дизель, то потрібно діяти по-різному і через випробувальні стенди....в кінці 80 78 82 мм3 не роблять granch? різниця
Авансові платежі змінюються тільки на двигунах пилососом, на турбо змінити, тільки якщо машина від інших проблем після її зіставляється без заздалегідь.
І де написано це правило??
Ну і даремно. По-моєму зміна авансів ? дуже важливо, як для продуктивності, щоб витрата палива. Я дав до 3 градусів, приблизно, в деяких місцях навантаження паралізований' (розрахунку, все з тривалістю уприскування, тиск палива й обороти двигуна), і різницю ви відчуваєте, все в порядку, відгук акселератора ? pi? реактивної і витрата палива знижується не мало, особливо в районі 1500-2500. На високих оборотах, а це геть, а також трохи з невеликим навантаженням, оскільки ін'єкції закінчується набагато раніше вмт в останні криві. Це з оригіналу " я думаю, це спеціально, щоб охолодити швидко, двигун випуск, це я так думаю, що якщо я залишу ходу дросельної 4500 всі egt падають відразу ж, якщо замість 4500 я ставлю на нейтраль і залишаю вийти відразу двигун на 850-900 rpm egt падають-й? повільно.
Однак я прийшов також і за 6 градусів і більше? на 4000 об, не маючи машини, що стіни, виступаючи, крім того, автомобілі з турбо-плюс та інші компоненти змінені. Якщо дизель буде дано в достатку, заздалегідь має бути дано так само адекватно, намагаючись не дати надто багато, крім вмт. Також управління afr розраховує підключити як з Afr-й? низький accelerer? процес згоряння і, отже, sar? менш заздалегідь, і, навпаки, Afr сухопары, як правило, потребує? наперед більше, враховуючи їх швидкість? згоряння менше.