Я Gpunto 1.2 з ебу iaw 5sf3, що втратили ключі. Який би шлях більше? показано, що необхідно зробити??
Я Gpunto 1.2 з ебу iaw 5sf3, що втратили ключі. Який би шлях більше? показано, що необхідно зробити??
так як цей ecu не може бути зроблено всього самий показано надходять, на мій погляд ? зробити читання тіло і приступити до створення нового транспондера або,- взяти body і ключі в зломом, я рекомендую той же номер, щоб зробити екю частково ST10F280 через читання ST10F280
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Замовивши ключ до fiat не повинні прибути вже? працює??
І, отже, є точки і****.
Я можу читати з галло 2 5sf3?? Схема повинна бути такою ж, як і 5нф, як документи півня??
Diferenzia тільки A1 або М2..
IAW_FIAT_LANCIA_5SF3_A1_ST10F280.jpg
IAW_5SF3_M2_FIAT_LANCIA_ST10F280.jpg
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
щоб зробити scodifica цілому ви повинні зробити богородиці блок управління і встановити buno schedino, легко і просто монтується всередині ебу зварювання 4 дроти
Оскільки я навіть не ключі, йду на знесення і шукаю боді картину, то я роблю частково.
для мене вирішенням цієї проблеми? зручно ? замовити ключі до дверей, як усунути?