Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Обговорення: info galletto2 і virtualread

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    10
    на edc15 читання ? цим, читання віртуальних тому лише на кілька marelli, зокрема на ecu з 1.4 tj і 1.3 mj (хоча на деякі з них, наприклад ті, які встановлюються на opel і на спис, читання ? реальні)... єдиний спосіб дізнатися, чи є читання ? реального або віртуального ? те, див. car list obd galletto.
    Що стосується читання віртуального, півник аналізує як номер, hw і sw, і, в разі поновлення, якщо в своєму архіві не знайти точний файл, повертає повідомлення, в якому запрошує його приступити до читання справжнім через bdm, а потім не з'? можливість? помилки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    у списку, говорить реальні читання, проте я забув сказати, що у мене є v54, може бути, як хтось сказав раніше, в нових версіях реалізували читання віртуального також для інших моделей ecu
    мої сумніви ? народився від того, що поставив нас дійсно мало часу, 1,5 хв, в той час як інші автомобілі, які я читав, там ставлять від 20 до 45 хв

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    у списку, говорить реальні читання, проте я забув сказати, що у мене є v54, може бути, як хтось сказав раніше, в нових версіях реалізували читання віртуального також для інших моделей ecu
    мої сумніви ? народився від того, що поставив нас дійсно мало часу, 1,5 хв, в той час як інші автомобілі, які я читав, там ставлять від 20 до 45 хв
    де знаходиться список автомобілів?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у деяких edc15 типу ті групи fiat закон ще менше часу, та ? читання справжнім, тим не менш, коли піти і вибрати автомобіль в нижній частині сторінки, каже, що типу читання назад', і як ? файл, який, можливо, читає.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ідеальне поведінка, що мені здавалося ненормальним думаю, що це було за моєї інтерфейсу
    бачив що ? нормальний я вкладаю серце в спокої

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    10
    так, ви можете йти тихо, читання ? справжнім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Але, в кінцевому рахунку, файли, карти, які зчитуються два?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Але, в кінцевому рахунку, файли, карти, які зчитуються два?
    Як правило, ви опинитеся тільки один файл, як би, нормальне читання. Пу? статися, як в 1.3 mjt, що ви зберігаєте файл в кодуванні форсунок.
    Від матвія

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    хлопці, я відкрив навіть я обговорення якийсь тиждень тому.. тепер xo мені і прийшла ідея. побачив, що мій півник не виявляє запису ( очевидно, не був присутній в його базі даних), якщо мені отримати цю його файл орі в мережі завжди хтось прочитав з галло, то, відповідно, виникають проблеми з записом?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Якщо виводите в файл з тим Же N? SW і те Ж N? HW вашого ecu не у вас проблеми. ? зробіть ecu ID до і майте хороші ті цифри, які ви від.
    Від матвія

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •