Сторінка 4 з 12 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 118
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я вважаю, що правильно зробив розрахунок фабіо.
    менш правильний розрахунок gionag, де вказує градусів, щоб зробити 1200 мс. чому? в паритет? часу, якщо швидкість? збільшується, збільшуються пропорційно ступеню шляху, в той же час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    правильно sergio... ви праві, мені було розкладено в голові перспективу

1200ms ? я думаю, сша...

*фабіо, як ви прийшли до 877us з 70mmq ? який розрахунок ви зробили ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    І значення, записане в карті фонду

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ідіот, що

що стосується збільшення, я не думаю цього достатньо, щоб зробити відсоток, ніж значення запасів.. чому? якщо я правильно пам'ятаю хід витрати в залежності від тиску ? прогресії...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    *gionag те, щоб зробити точний розрахунок, скільки часу і відповідно скільки градусів мені потрібно, я повинен знати, час, необхідний для стікання певну кількість? залежно від тиску, правильно ? після того, що я знав, що цей час я можу приступити до встановити час вприскування і заздалегідь належного...головоломки заповнення звичайно, спасибі за ваші цінні поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    вірно, але тут я зупинюся... я не зовсім розумію, як вивести час впорскування
    на даний момент я просто зробити "лінійний прогноз", ніж тенденції останніх стовпцях значно гроші на карту...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    я зрозумів ваші міркування... але я хочу карту, яка йде сильний і, особливо, зроблені ad hoc, навіть якщо ми выст? ще багато часу, щоб зрозуміти, як працює, складається ecu ...на даний момент я знайшла його в старому місці форум, в цій формулі : K = ( квадратний корінь з тиску в магістралі rail * час ori )/кількість? вводили ...тоді я можу говорити для нової iq ... нового часу = (k * новий iq) / корінь з тиску в рампі ...що скажеш ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    і якщо я правильно пам'ятаю графік функції корінь ? реверс цієї прогресії ...але оскільки ця формула потрапляє в знаменник-те, що виходить за ПОВИНЕН ( не впевнений) мати експоненціальний тренд

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    розрахунок iq обертів v? у вже зробив мама, bosch картах soi..
    наприклад, щоб надати 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(цифри навмання) тепер, знаючи це, просто перейдіть на cecarsi в карту час bp в сша для 60mm3 і знаючи, як починається і як довго триває у вас всю інформацію, яка вам знадобиться...
    увагу? iq не росте експоненціально хід тиск...
    просто просити карту часів, де за однією і тією ж iq у різних прес-часи міняються не в геометричній прогресії....
    якщо з 700bar і 600 us (всі номери випадково) вона уприскує той iq 1400 бар і завжди 600 us він впорскує в 4 рази більше...(в геометричній прогресії)...
    тоді я можу бути спростовані в будь-який час....
    цієї формули розміщена фабіо служить для того, щоб знайти новий коефіцієнт K вставити карту часів і карту повідомлено на нову прес-rail, де оновленні всіх осях і пов'язані вр...
    для rescale стовпців, необхідно використовувати excel...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    розрахунок iq обертів v? у вже зробив мама, bosch картах soi..
    наприклад, щоб надати 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(цифри навмання) тепер, знаючи це, просто перейдіть на cecarsi в карту час bp в сша для 60mm3 і знаючи, як починається і як довго триває у вас всю інформацію, яка вам знадобиться...
    увагу? iq не росте експоненціально хід тиск...
    просто просити карту часів, де за однією і тією ж iq у різних прес-часи міняються не в геометричній прогресії....
    якщо з 700bar і 600 us (всі номери випадково) вона уприскує той iq 1400 бар і завжди 600 us він впорскує в 4 рази більше...(в геометричній прогресії)...
    тоді я можу бути спростовані в будь-який час....
    цієї формули розміщена фабіо служить для того, щоб знайти новий коефіцієнт K вставити карту часів і карту повідомлено на нову прес-rail, де оновленні всіх осях і пов'язані вр...
    для rescale стовпців, необхідно використовувати excel...
    чесно кажучи, я не йду за вами.. але ? мій межа

давайте подивимося, що виходить з-карту запасів 147 перша серія:
    у 70 мм3 * 3000 об. у мене 11?, в карту duration, у вр 70mm3 у мене є ряд значень, пов'язаних з тиску в магістралі rail.. я не дуже добре зрозумів тут, як вчинити

Сторінка 4 з 12 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •