Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Зараз пробую перевстановити всі і переписувати серійні....подивимося...дякую за поради.
    Я сподіваюся, що не я погано пояснив; для запису n. у VCI c'? потрібна програмка, у частині, що не просто зробити перевстановлення програмного забезпечення та оновлення прошивки !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав tech Visualizza Messaggio
    Я сподіваюся, що не я погано пояснив; для запису n. у VCI c'? потрібна програмка, у частині, що не просто зробити перевстановлення програмного забезпечення та оновлення прошивки !!
    Спасибі, tech, ти пояснив дуже добре c'? я програму, давайте подивимося, якщо до вечора я ****** щоб спробувати, як ви сказали... ми st? зважаючи на відсутність у мене ще один новий cdp+ 100250 але є деякі речі, які виготовляв.

НОВАЧОК L'avatar di tech
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Спасибі, tech, ти пояснив дуже добре c'? я програму, давайте подивимося, якщо до вечора я ****** щоб спробувати, як ви сказали... ми st? зважаючи на відсутність у мене ще один новий cdp+ 100250 але є деякі речі, які виготовляв.
    Вам вдалося відновити ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Немає caspiterina я намагався відшліфувати зварні шви, але нічого, любий, що реле, що зробив, як ви collegavi не стане більше? я намагався писати знову і n?послідовний, але мені про помилку, і з перекладами не читає навіть....але три світлодіодних illuminano....orcaloca!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    у вас сліди від роз'єму usb розділені на платі
    ви не бачите, але якщо виміряйте є відкритими , за чотири мости з міді ... і готово , зроблені кілька 100% або mandamelo якщо ви не знайомі з мікроскопом і станції, іноді з компонентами + маса зривають лижах , або ви dissaldano
    ? хороша ідея, припаяти все на пхд , коли вона приходить, багато не максимум

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    у вас сліди від роз'єму usb розділені на платі
    ви не бачите, але якщо виміряйте є відкритими , за чотири мости з міді ... і готово , зроблені кілька 100% або mandamelo якщо ви не знайомі з мікроскопом і станції, іноді з компонентами + маса зривають лижах , або ви dissaldano
    ? хороша ідея, припаяти все на пхд , коли вона приходить, багато не максимум
    Привіт спасибі за пораду я st? перевіривши, як ви говорите, але я не знаходжу нічого перервана...що він може розірвати з вібрацією мета коробка дверей пхд?
    Я не відчуваю, відправився rel?, якщо підключити до usb він спалахує червоний світлодіод, а також при підключенні до роз'єму eobd.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •