привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?
привіт всім, є питання, з моєї kessv2 клон, я не можу читати цей блок ? проблема мого інструменту? ви можете читати тільки до школи чи є інший спосіб?
Цей ecu читати тільки в BDM, якщо не хочете, щоб відкрити її, приготуйте файл ori змінили і повторити
Терпіння і чеснота сильних..
З FGTech ви можете зробити Віртуальні Read але спочатку я зроблю, питання: версія програмного Забезпечення, яке має свій інструмент у пам'яті збігається насправді програмне Забезпечення запрограмовано в ECU?
я займався цим питання, чому? я хотів подивитися, якщо ця машина була зіставлена, чому? на низьких обертах, коли я йду, щоб дати газ, машина не йде, то при вході в турбо-машина йде ? диво
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Що на малих обертах affoghino деякі роблять це трохи всіх, ви повинні перевірити, якою мірою засмічення знаходиться впускний колектор, а потім, можливо, покладіть руку на карту...
вибачте ugoboss я був неправий.
Я чистий, трубопроводи всмоктування і машина ? покращена велике вам дякую за всі поради