Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42

Альфа 159 зіставляється та проблеми до мінімуму.

Привіт, кілька дд тому я зіставити і defappizzare моя альфа 159 150cv (152cv на лавці)
    Тренер, дуже розумний на мій погляд, ? вдалося виявити майже 30cv більше від оригіналу і 51nm крутного моменту.
    Проблеми? ? це, на екскурсійне і їздить на диво, без проблем ne несправності той час як на дорозі після хорошої тяги і зупинці на світлофорі, після 20/30 секунд, автомобіль переходить у recovery без сигналізації. Вимикається, знову включається і починається знову, як блискавка.
    Під діагнозу помилка P0091 Тиску палива (регулятор вхід насоса високого тиску) Сигнал не дійсний.
    Врешті-решт мені довелося погодитися на карту більш м'які з 15cv в pi (167 приблизно)
    А перед cio, я намагався, блок управління, додатковий, які давав на початку помилка P0090 помилка датчика тиску в рампі, на що я замінив датчик з більш нової alfa gt з менш 50000 км. Частина відрізняється тільки sill'атаки пробки, що не знаходиться більше з кріплення і вище, але в стороні.
    коли я змінив його, машину він відновив сили і затвора......на що я зібрав для curiosit? блок управління додаткового і...tadaaaaaaa помилка P0091 і не більше p0090.
    Ну вдосконалення?!?!?!?!?!?! я не знаю.....
    справа в тому, що навіть на найменше підвищення тиску, якщо schiacciavo педаль газу на низьких обертах, від 3? і потім, всього було зареєстровано понад 2900 оборотів в хвилину, автомобіль ходив у recovery призводить до помилки і автомобілі, що не було більше.
    А я помітив, що якщо б я віз машину на цих обертах tramquillo, не тонути занадто eper потім розчавити до фонду після 3000....немає несправності......
    Можна???? я не знаю,
    Хтось може дати мені руку?
    Дякую
    Михайло

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Але з оригінальною карті і без блоку управління додаткової вам дав проблеми?
    Тепер з картою-й? тихо у вас ще є проблеми?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Citazione Спочатку Написав redfifty Visualizza Messaggio
    Але з оригінальною карті і без блоку управління додаткової вам дав проблеми?
    Тепер з картою-й? тихо у вас ще є проблеми?
    Абсолютно ні, без ебу, все ок, карту тихому ок! У цій картці буде знижена, безумовно тиску, щоб уникнути помилки.
    А також сказав мені, що тільки я вирішую завести іншу карту безкоштовно.
    А з ебу я попереджаю, що, даючи трохи газ і підвищувати обороти з неодружених, рух, c'? як boost до 2900 обертів, і по мені ? те, що помилково.
    а я не розумію; я навіть йому як це можливо, що з карти тяга не дає помилка в рух, а після того, як зупинили.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    важко допомогти/порадити, не дивлячись на мапу....
    якщо автомобіль з мапу орі не має ніяких недоліків і карту ви логічно проблема полягає в останньої....
    defapizzando потім з якою-небудь програмою велика частина таблиці dtc і відповідні коди помилок відключені, для цього вам не d? помилок немає....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    я не думаю, бачили, що з додаткового модуля помилки, врешті-решт, я думав, на 3 речі:
    -насос, що не виходить досягти певних тисках (c'? у filtrino випадково)
    -насос низького не вистачає тиску (в баку бруду?????)
    -Датчик gt не вписується в 159?
    з модуль як раз під 3000 оборотів в хвилину, стискаючи в повний пива йде recovery.
    Перед заміною датчика P0090, після заміни P0091
    Я б хотів, щоб намагатися pompista, так і з високим і низьким тиском, але ahim? тут, в тоскані, досить вимогливий видачі рахунку-фактури.
    Не кажучи, у випадку, якщо буде насос, обслуговуванням починаються від 350€+ спробуйте туристичне + manod'робота установки, в той час як на півдні-з 100/150 тобі продають відновлений без регулятора тиску.
    Але я, здається дивним, що як раз перевищені 2900 обертів, якщо натискаю не робить разів!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    у мене була така ж проблема з браво 2.0 jtd тільки що підключений диск, я давав ту ж помилку і причину ? насос високого тиску, зруйнованих клапанів всередині

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    і ? це мій найбільший страх.
    я на півдні-з 200/250 євро мене caverei монтаж в тому числі....тут......спокійної ночі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    не ? занадто низьким, як і ціна? Мені здається, що треба зняти і розподілу.. в будь-якому випадку я завантажив файл орі і проблеми не буде ? + представив замовнику це нормально

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    15
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Мені здається, що треба зняти і розподілу..
    C'? інструмент для блокування шківа і залишити кріпиться ремінь, послабити гайку і вийняти насос тиску

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    42
    Citazione Спочатку Написав redfifty Visualizza Messaggio
    C'? інструмент для блокування шківа і залишити кріпиться ремінь, послабити гайку і вийняти насос тиску
    ви насправді, а я ? було сказано, слід видалити carterino в plasticca і заблокований, шків, робота 1 годину, на їхню думку, якщо не є, працює нормально.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •