Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-23-23 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я думаю, що в дизель-ефект вибуху, як важко отримати, сама природа палива.
    дизельне паливо в патронник горить ефект тиску з швидким вибуху.
    в дренаж, тиск не ce n'?.
    для спалювання дизельного палива слід полум'я або високих температур (наприклад, при регенерації)
    але ? відомо, що навіть у регенерації ви не отримаєте бан, чому? якщо не з'? високого тиску дизельне паливо спалює, але pi? повільно , без вибуху.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Citazione Спочатку Написав kingsnake Visualizza Messaggio
    Вибух відбувається, чому? він приймає стратегію на електронних конкуренції, у якому в процесі гальмування при закритій дросельній заслінці форсунки продовжують впорскувати бензин і забирають, струм на свічки
    абсолютно ні!!!
    ви повністю поза дороги
    вибуху працює таким чином:
    клапан vae або similiare (додаткового повітря) буде збільшене прохід повітря d
    коли релізи або decelleri до мінімальної навантаженні ебу переходить на карту, особливо там, де відкривається повністю, eva і прискає бензин заздалегідь, з великим запізненням іскра відбувається коли клапан ? тільки що відкрите
    таким чином, щоб викликати мало роботи і створити газу на колекторі.
    я вам скажу чому? я розробив ці карти на Ескорт cw pin 14 маса Iaw унікальний pin-код як не дивно ******

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    абсолютно ні!!!
    ви повністю поза дороги
    вибуху працює таким чином:
    клапан vae або similiare (додаткового повітря) буде збільшене прохід повітря d
    коли релізи або decelleri до мінімальної навантаженні ебу переходить на карту, особливо там, де відкривається повністю, eva і прискає бензин заздалегідь, з великим запізненням іскра відбувається коли клапан ? тільки що відкрите
    таким чином, щоб викликати мало роботи і створити газу на колекторі.
    я вам скажу чому? я розробив ці карти на Ескорт cw pin 14 маса Iaw унікальний pin-код як не дивно ******
    Scusale OT, хотів запитати, faberecu якщо pin-код ? начебто switch? і якщо я можу попросити вас трохи інформації на ці карти, на ескорт?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •