Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 81

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    немає відповіді ? щоб бути новачком, я сподівався, що хтось мені скаже " браво".
    ps: з тих пір ? правда чи ні, що змінюють тільки обмежувачі тиску, акції на esseesse ? мені здається, що все інше збігається

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    двигун ? завжди є щось...якщо карти ваш вихідний файл, ви можете спокійно дістатися до влади 500ss
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    двигун ? завжди є щось...якщо карти ваш вихідний файл, ви можете спокійно дістатися до влади 500ss
    так, але"? краще почати з файлу ss, а потім змінити те, тягнуть з гарних коней з цього двигуна
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13

блок дросельної заслінки

Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    так, але"? краще почати з файлу ss, а потім змінити те, тягнуть з гарних коней з цього двигуна
    Legendary я намагаюся видалити блок дросельної заслінкою, що робить pi? і пі? доказів, я хотів би вашу пораду... я повинен змінюватися, навіть обмежувачі turbo від 4000 обертів і далі до максимуму обертів???
    Я збільшив кут відкриття клапана до максимуму обертів мати поступово максимальна діафрагма-на 88%, але потім тиск турбо, залишаються постійними до 1-1 .1 бар.
    Я хотів би, принаймні, мати постійні 1.2 до 6000 обертів...
    Де я помиляюсь!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Legendary я намагаюся видалити блок дросельної заслінкою, що робить pi? і пі? доказів, я хотів би вашу пораду... я повинен змінюватися, навіть обмежувачі turbo від 4000 обертів і далі до максимуму обертів???
    Я збільшив кут відкриття клапана до максимуму обертів мати поступово максимальна діафрагма-на 88%, але потім тиск турбо, залишаються постійними до 1-1 .1 бар.
    Я хотів би, принаймні, мати постійні 1.2 до 6000 обертів...
    Де я помиляюсь!!!
    ви можете грюкнути, як вам здається, на електронній пройшов певний linite тиск падає, ви можете взяти його навіть в команді максимум обмежувачі не отримаєте але хороший результат ? фактор через турбіни ж, що після певної межі не що інше, як нагріти повітря, і я зрозумів, коли я перейшов на турбо більш кремезний, а потім подивитися, якщо ви тримаєте постійно
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Привіт, хлопці, з півень, я можу скопіювати карту esseesse на моєму ебу стік у мене така ж hw dario90 спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    2
    Legendary я роблю різні тести з обмежувачами крутного моменту, і я повинен сказати, що машина в порядку, але так, як ти кажеш, натовп, ihi зігріває і калу тиску. Я хотів запитати, якщо ви знаєте, ecm встановити launch control, я спробував встановити обмежувач оборотів двигуна, поріг нижче, але мене блокує обертів значення 4500.
    Могли б ви допомогти мені

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    я помітив, що за драйвер (обмежувач тиску), є ще два різних поворотів...

але ви ще не пробували писати в послідовний?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    112
    звичайно, написане в послідовний, проте leggenday її завжди тримати високий тиск потрібно поставити 3 датчика цпд ss і перебудувати все на базовій карті цпд SS

Сторінка 2 з 8 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •