Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio
    також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?
    Немає дорогої машини, це добре, та оскільки я deb зламав, точно не пу? піти, що краще, тому що тепер я завжди зчитує 1200 ? значення max

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    вибачте, але коли ви пишете, потрібно, принаймні, сказати, що машину ми говоримо, однак, як правило, і' вимикач зчеплення, що є проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    круїз-для роботи необхідно знати кількість? повітря, що електродвигун працює ковтання, для того, щоб обчислювати і контролювати владу, щоб видавати максимум.
    якщо датчик витрати повітря не працює, круїз не може? працювати, чому? він пропускає сигнали з бази, щоб перевірити його роботу, щоб питання безпеки автомобіля.
    і не тільки круїз не йде, але навіть можливе esp або asr або система промивання парів бака, ne адаптації сумішоутворення.
    вас, здається, що автомобіль йде однаково добре, але ви подорожуєте з відображенням recovery, підходить для корис-й? елементарні автомобіля (якраз достатньо, щоб принести додому )

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    круїз-для роботи необхідно знати кількість? повітря, що електродвигун працює ковтання, для того, щоб обчислювати і контролювати владу, щоб видавати максимум.
    якщо датчик витрати повітря не працює, круїз не може? працювати, чому? він пропускає сигнали з бази, щоб перевірити його роботу, щоб питання безпеки автомобіля.
    і не тільки круїз не йде, але навіть можливе esp або asr або система промивання парів бака, ne адаптації сумішоутворення.
    вас, здається, що автомобіль йде однаково добре, але ви подорожуєте з відображенням recovery, підходить для корис-й? елементарні автомобіля (якраз достатньо, щоб принести додому )
    все точно ви забули сказати, що на цих debimetri ж є датчик температури всмоктуваного повітря, і потім, відводячи її сторону ебу знає ще менше.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    все точно ви забули сказати, що на цих debimetri ж є датчик температури всмоктуваного повітря, і потім, відводячи її сторону ебу знає ще менше.
    ок, я забув, він теж ставить нас її.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Як я і думав...слухайте, sergiot, як я можу не витрачати зайвих грошей, купуючи новий деб? А якщо ні ? він? З датчик витрати повітря від'єднання машина буде скутий до 2700 оборотів, потім розв'язує замість CN deb стаккато 1500... deb л я чистий ? прекрасно, і volvola egr ? закритий через карту...

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    але те, що авто ви говорите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    riesumo це обговорення, прошу вибачення, я підтверджую, MAF, і це пов'язано з крузом, з MAF відключення ECU не видає експлуатації круз, а також від діагнозу значення є, т. к. використовує таблицю перетворення MAP->MAP, які я ще не знайшов, де він знаходиться, тому кількість повітря розраховується в залежності від тиску турбо, я кажу про EDC16C39 FIAT LANCIA ALFA, якщо хто-то знає, що там засвітитися
    Потужність і нічого без контролю

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •