також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?
також мені здається дуже дивним, що ці дві речі пов'язані...впевнений, що ви не працює, коли ти відключив датчик витрати повітря?
вибачте, але коли ви пишете, потрібно, принаймні, сказати, що машину ми говоримо, однак, як правило, і' вимикач зчеплення, що є проблеми
круїз-для роботи необхідно знати кількість? повітря, що електродвигун працює ковтання, для того, щоб обчислювати і контролювати владу, щоб видавати максимум.
якщо датчик витрати повітря не працює, круїз не може? працювати, чому? він пропускає сигнали з бази, щоб перевірити його роботу, щоб питання безпеки автомобіля.
і не тільки круїз не йде, але навіть можливе esp або asr або система промивання парів бака, ne адаптації сумішоутворення.
вас, здається, що автомобіль йде однаково добре, але ви подорожуєте з відображенням recovery, підходить для корис-й? елементарні автомобіля (якраз достатньо, щоб принести додому )
Як я і думав...слухайте, sergiot, як я можу не витрачати зайвих грошей, купуючи новий деб? А якщо ні ? він? З датчик витрати повітря від'єднання машина буде скутий до 2700 оборотів, потім розв'язує замість CN deb стаккато 1500... deb л я чистий ? прекрасно, і volvola egr ? закритий через карту...
але те, що авто ви говорите?
riesumo це обговорення, прошу вибачення, я підтверджую, MAF, і це пов'язано з крузом, з MAF відключення ECU не видає експлуатації круз, а також від діагнозу значення є, т. к. використовує таблицю перетворення MAP->MAP, які я ще не знайшов, де він знаходиться, тому кількість повітря розраховується в залежності від тиску турбо, я кажу про EDC16C39 FIAT LANCIA ALFA, якщо хто-то знає, що там засвітитися
Потужність і нічого без контролю