3step
CORSA13.zip
3step
CORSA13.zip
так, ви праві, в поспіху, я помилково розмістив 2step
прошу вибачення
I lmltatori крутного моменту в 2 d van
ні, змінених у 16 biit??
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
084B1A Що ти зробив?
09129E Що ти зробив?
0914F6 Що ти зробив?
091F34 Що ти зробив?
092D86 Що ти зробив?
Як було сказано вище, є сторінки обговорення цих ecu. Стосовно дизельного палива, також може піти, але особисто не зазначено.
Не вистачає rail, обмежувач rail, обмежувачі, що п'ять turbo ви згадали, я не розумію, що з логікою ви їх moddati.
Особисто я вам скажу, щоб відпустити драйвер ecm...Особливо на час вприскування.
я прошу вибачення за жахи об'єднані, але цікаво, співробітництво і терпіння з боку vs.
я відправлю новий крок в надії, що ви зрозуміли, або дайте мені файл, наприклад, з яким порівняти і зрозуміти, що потрібно зробити
заздалегідь спасибі за ваше терпіння
opel 13 з limitatori.zip
я сподівався на якусь відповідь, але c'? тільки тиша ??????
хтось може відповісти????
то чи бачили останній крок деякий час тому, і лише минуле, виду та я не пам'ятаю добре, я повинен побачити її ще раз, однак, не була повною ne робиться в doc..
однак, розумію, lim пара, але не в бік..
але враховуючи, погляньте на різні теми, які є на форумі, про таких диспетчерів?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
cinqueturbo не розумію, до яких ви звертаєтеся щодо лім пара, якщо ви не заперечуєте, і ви можете навести мені приклад
і потім я хотів би знати, якщо я пишу ризик пошкодити ??
дякую