Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 131

Обговорення: Marelli 1.3 mjtd

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Відмінне керівництво і ще, я починаю покласти руку на ці marelli...ви знаєте, є обмежувач швидкості??...xk? з точки 1.3 90cv мережний диск (не знаю, ki) = 180 крах і не йде більше? Спасибі ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Відмінне керівництво і ще, я починаю покласти руку на ці marelli...ви знаєте, є обмежувач швидкості??...xk? з точки 1.3 90cv мережний диск (не знаю, ki) = 180 крах і не йде більше? Спасибі ...
    Впевнений, не збігається? Тому в оригіналі 180 близько колеса 17. З картою фільтр і зливної тому приблизно 200, якщо карта ? добре зроблено, і я не кажу про картах ультра поштовхів/з димком. Перевищує 120 л я двигун, якщо карта ? добре зроблено

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    хтось мені від hw і sw це екю з файлу опубліковано nn, я вважаю, нічого, крім, що раніше я можу завантажити nn спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    деякі кажуть, що вони мають обмежувач,я ніколи не знайти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Так, але, по мені ? карта зроблена погано...тиску turbo щука на 1.8 бар (теж мені) після стабільною буде 1.2. Палить мало, тільки на низьких оборотах в інший не курить нічого, працює до 5000 rmp....то ви кажете, ке купив зіставлений, але з galetto тому читання, віртуальна, тому я файл mod....Вас ke ви думаєте?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8
    Хлопці, вибачте, але х хто nn пу? завантажити файл x порівняти адреси "nn c'? є інше рішення?? Може бути, перевести драйвери, які від ecm з їх правильний сенс!!

Я забув зробити компліменти x керівництво браво !!
    Востаннє редагувалось Backgroop; 06-09-2014 до 09:16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Яке керівництво ви маєте на увазі..?

Одна річ, ви знаєте, якщо існує максимальне значення тиску турбо, за якої машина йде на захист (recovery)..?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    тоді вибачте, якщо я втручання...турбо і залізничних йде завжди зміна в пунктах, або у відсотках, чому? ви знаєте, як перейти на підвищення, то це завжди залежить від машини, якщо є турбіна нова або застарілі...піку тиску, так і високого розділіть все, що я даю пік максимум на 0,1 бар? завжди в порядку зростання, потім пологів 0,05 0,08 0,1, то повторюю завжди залежить від типу машини...завжди зробити карту бази подивитися, як йде машина, а потім план збільшується, але поступово...ебу вам пу? дати пік ідеально, то реальний пу? бути навіть і більше, ось чому? завжди йде збільшений обмежувач не тиск на вас, якщо ви хочете, що двигун прокинувся(підвищення тиску машина erogher? всі ці бару тиску, а не збільшення обмежувач, він йде, щоб збільшити продуктивність, але завжди з урахуванням обмежень)...але очі, що я бачив людей, з турбіною squarciata і насос тиск забиті на максимум...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Привіт всім, дійсно повне обговорення і цікаво ... у мене multijet 1.3 70CV, ecm titanium не повертає мені карту на тиск турбо. Ви знаєте, скажіть мені, якщо ? просто з-за драйверів, або турбо на цей двигун, не ? управляється від ECU?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8
    Sanjoe 1.3 70cv і у фіксованій геометрії nn змінної, відповідно, nn перебуваєте за межами драйвер карту тиску, ви зможете знайти максимум обмежувач тиску!!

Стр. 11 з 14 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •