Відмінне керівництвоі ще, я починаю покласти руку на ці marelli...ви знаєте, є обмежувач швидкості??...xk? з точки 1.3 90cv мережний диск (не знаю, ki) = 180 крах і не йде більше? Спасибі ...
![]()
Відмінне керівництвоі ще, я починаю покласти руку на ці marelli...ви знаєте, є обмежувач швидкості??...xk? з точки 1.3 90cv мережний диск (не знаю, ki) = 180 крах і не йде більше? Спасибі ...
![]()
хтось мені від hw і sw це екю з файлу опубліковано nn, я вважаю, нічого, крім, що раніше я можу завантажити nn спасибі![]()
деякі кажуть, що вони мають обмежувач,я ніколи не знайти![]()
Так, але, по мені ? карта зроблена погано...тиску turbo щука на 1.8 бар (теж мені) після стабільною буде 1.2. Палить мало, тільки на низьких оборотах в інший не курить нічого, працює до 5000 rmp....то ви кажете, ке купив зіставлений, але з galetto тому читання, віртуальна, тому я файл mod....Вас ke ви думаєте?
Хлопці, вибачте, але х хто nn пу? завантажити файл x порівняти адреси "nn c'? є інше рішення?? Може бути, перевести драйвери, які від ecm з їх правильний сенс!!
Я забув зробити компліменти x керівництво браво !!
Востаннє редагувалось Backgroop; 06-09-2014 до 09:16
Яке керівництво ви маєте на увазі..?
Одна річ, ви знаєте, якщо існує максимальне значення тиску турбо, за якої машина йде на захист (recovery)..?
тоді вибачте, якщо я втручання...турбо і залізничних йде завжди зміна в пунктах, або у відсотках, чому? ви знаєте, як перейти на підвищення, то це завжди залежить від машини, якщо є турбіна нова або застарілі...піку тиску, так і високого розділіть все, що я даю пік максимум на 0,1 бар? завжди в порядку зростання, потім пологів 0,05 0,08 0,1, то повторюю завжди залежить від типу машини...завжди зробити карту бази подивитися, як йде машина, а потім план збільшується, але поступово...ебу вам пу? дати пік ідеально, то реальний пу? бути навіть і більше, ось чому? завжди йде збільшений обмежувач не тиск на вас, якщо ви хочете, що двигун прокинувся(підвищення тиску машина erogher? всі ці бару тиску, а не збільшення обмежувач, він йде, щоб збільшити продуктивність, але завжди з урахуванням обмежень)...але очі, що я бачив людей, з турбіною squarciata і насос тиск забиті на максимум...
Привіт всім, дійсно повне обговорення і цікаво ... у мене multijet 1.3 70CV, ecm titanium не повертає мені карту на тиск турбо. Ви знаєте, скажіть мені, якщо ? просто з-за драйверів, або турбо на цей двигун, не ? управляється від ECU?
Sanjoe 1.3 70cv і у фіксованій геометрії nn змінної, відповідно, nn перебуваєте за межами драйвер карту тиску, ви зможете знайти максимум обмежувач тиску!!