Результати 1-5 з 5

Обговорення: Читання Marelli MJD 8F2.F1

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266

Читання Marelli MJD 8F2.F1

Привіт всім. Я повинен читати\писати ебу, як випливає з назви, Marelli MJD 8F2.F1. У мене є Galletto V53 і я знаю, що в jtag повинні робити, але я бачив, що ? досить складною відкрити. Хтось має якісь поради про те, як прочитати й інші способи, не відкрити її, або поради про те, як відкрити його?

Я читав, що ви можете? навіть зробити virtual read, а потім запишіть його через obd, але не вважаю це екю в списку драйверів на забезпечення півень!!

Дякуємо за допомогу!
    Від матвія

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Я відкрита місяць тому, і я прочитав її з K-Tag, ? схоже на 6f3, але приклеєна набагато краще, sepcialmente частина до гнізда, я нагріву і примусової p? для разів, але повірте мені, що якщо б ми були не в два, я б маршрут, який я практично закінчив терпіння. Якщо вам потрібні hoanche фотографії, але ви також можете знайти в документах або на мережі

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Сьогодні я читав у virtual read з галло V53 через OBD в лінії can, і ? результатом цього файлу:

Fiorino 1.3 Marelli MJD 8F2.F1.rar

Відкривши його за допомогою titanium визнає його, як Fiorino 1.3 MJ 16V 95Cv з ебу Marelli MJ8DF2, в той час як автомобіль, і ви один гульден але 75 К. с і ебу ? один Marelli MJD 8F2.F1.

Sar? надійно визначити зміни в цей файл, а потім переписати його?
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    якщо woi перестрахуватися знаєте яку відповідь прочитати її в jtag так ви sucura 100 на 100, що файл ? правильно, і тоді ви sbizzarisci в бд, як woi
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Про кінці я хотів би ризикнути ? я написав через obd в автономному режимі може нам знадобилося близько 20 хвилин! І все йшло добре! Він навіть не втратив кодування форсунок!
    Від матвія

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •