привіт, хлопці, хто-небудь пам'ятає, як вона вимірюється і що значення має дати? завдяки dell допомога
привіт, хлопці, хто-небудь пам'ятає, як вона вимірюється і що значення має дати? завдяки dell допомога
З Діагнозом?
простий..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
тиск наддуву там і c, тиск мети вимірюється, але знаю значення, що я повинен дати
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
потім обробляється разом з датчик витрати повітря і використовується на частку стехіометричного,дякую, тепер я зрозумів, де дивитися
вибачте, але як ви замість того, щоб побачити, якщо ? starato? я не думаю, що цей датчик вічно чи я помиляюся?!?!?!?!?
Перший тест пу? можна вийняти датчик з впускного трубопроводу і залишити його в повітрі, діагноз порівняння параметрів тиску turbo вимірюється атмосферний тиск, повинні бути майже ідентичними.
В іншому випадку з насоса тиск з допомогою манометра, підключеного до датчика ви можете розмістити тиск-2 бар читати манометр і діагноз тиску turbo вимірюється потрібно мати 2 бар
це не я коли-небудь придумане.... дякую
Я думав, що б зробити процес, типу, щоб перевірити правильне функціонування датчик витрати повітря, з допомогою тестера на масу і вихід 1V....
А завтра testero.