привіт, хлопці, хто-небудь знає точно, як порівняти два файли орі з ecm? див. графік тип різницю між 150cv і 170 ?або прискорення між 165 і 170cv?спасибі тим, хто може мені допомогти
привіт, хлопці, хто-небудь знає точно, як порівняти два файли орі з ecm? див. графік тип різницю між 150cv і 170 ?або прискорення між 165 і 170cv?спасибі тим, хто може мені допомогти
Я бачу, що дурна, з-за того, що два ебу однакові і неможливо їх знайти.. хоча ж засобами і тим же блоком, як правило, зміни в програмне забезпечення... але для порівняння можна знайти в обидві карти, які вас цікавлять, і потім заблокувати один з двох, а потім посуньте інший, поки не " каскад " ... простий, але інтуїтивно зрозумілий
замість цього це просто, просто взяти 159 для італійського ринку і 159 за кордоном..... італійська 150cv іноземній 170 к.с., такий же ебу
те, що мав на увазі, corland ? що коли у вас на руках два файла і порівняйте їх, ви знайдете відмінності, які впливають не тільки відмінність відображення
якщо потужність декілька, ймовірно, будуть мати версій програмного забезпечення (навіть якщо на тому ж обладнанні), тому порівняння не ? cos? негайно
ви повинні бути в змозі розрізнити, що залежить від програмного забезпечення, що залежить від різної управління параметрами
цей автомобіль не знаю, але, на мій невеликий досвід, порівнюючи ori інших машин з таким же hw криві були вже? вирівняні
у разі, якщо не було ваапсче? єдине ? знайдіть область вашого інтересу, і спробувати вирівняти ці два файлу
справді, чому? використовуючи кнопку x см з кроком вам дар? також всі інші криві, які будуть мати біт різних
не ? сказав, що вони різні![]()