Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 43

Обговорення: galletto v53 і windows 7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    І я повторюю, без найменшого сплеску між датами і різне лайно, все йде до великої; я використовую його на Windows 7 32bit і я пробував на Windows 7 64Bit!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    думаю, що це проблема в моєму комп'ютері... чому? я дійсно багато речей, покласти в тому числі багато роботи, щоб уникнути будь-яких короста у мене в розпорядження інший комп'ютер тільки для ебу... так що я тільки зробив деякі випробування. Але якщо ви говорите, так я в це вірю ... може бути, якщо дозволить час-друге, я також знову

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di macinische90
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    взяв клон v54, все працює, на windows 7 64bit без вірусів, навіть коли з lantivirus nn хотілося знати, і у мене avira, ба...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Привіт macinische90 але це clonev54 працює, і ? стабільно в 7 або ? тип 53 на xp

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    це v54 йде дуже добре, єдине, на моєму hp 64bit йому клопоту l антивірус для інших, це добре,припустимо, що у мене відкриті три клонів і зварні шви залишають мало кращого dipo йому elm comperati на chinavasio 8 доларів... але я все згадав від****чесно кажучи, я роблю більше роботи, як правило, що тюнінг(що я вчуся дуже швидко)
    привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    але я ніколи не мав проблеми з v54... але його забезпечення з 64-бітної рослини, не даючи нарис життя... ні, антивірус і брандмауер немає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав macinische90 Visualizza Messaggio
    взяв клон v54, все працює, на windows 7 64bit без вірусів, навіть коли з lantivirus nn хотілося знати, і у мене avira, ба...
    Привіт, тільки що у вас є p? часу відкрити інструмент і подивитися що ви купили, це hw gi? є кілька проблем, для 32-бітних, сценарій, який ви встановлюєте, подають до промови і дата Asian language, у цій версії, що називають v54 ? гірше, ніж версія, що вони називають v53 з душовою гладкою....і на те є кілька мануфактур......З копійки, ви не можете? мати l' надійність? у орі або виробництв в єс, за те, що ви сплатили вже? і те, що вдається зробити......

Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    172
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, тільки що у вас є p? часу відкрити інструмент і подивитися що ви купили, це hw gi? є кілька проблем, для 32-бітних, сценарій, який ви встановлюєте, подають до промови і дата Asian language, у цій версії, що називають v54 ? гірше, ніж версія, що вони називають v53 з душовою гладкою....і на те є кілька мануфактур......З копійки, ви не можете? мати l' надійність? у орі або виробництв в єс, за те, що ви сплатили вже? і те, що вдається зробити......
    Не c ? потрібен скрипт працює дуже добре, без зміни дати або інші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    я v53, але я не міг змусити його працювати на windows 7, взагалі, я б замість роботи з цією операційною системою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт v53 працює вже? на win 7 32 і 64 біт......

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •