c'? щось не так...edc 16 повертають файл з 1024
c'? щось не так...edc 16 повертають файл з 1024
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Привіт tezzero це ? вихідний файл, який він читав kess
файли йдуть не дуже добре, повинні бути від 2 мб і більше, всередині немає нічого, що нагадує карту, дуже ймовірно, що ви неправильно щось, повторити всі.
уго ---- президент A.E.P.
Файл, де c і написав noegr л я вистрілив всередину, написав CN kess v2 машина працює, сьогодні вранці я зробив діагностику CN multoecuscan клапан egr ? зупиняється на 0,40 і вимкнено,перший файл ? оригіналу, який після 45хв читання, це зробив мій зберегти на ПК.
Ugoboss чи можете ви сказати мені точне драйвера, щоб відкрити карту hw571 sw031, тому що CN ecmtit 1.61 non c'? я перевірив все, lancia, alfa Fiat я не знайшов, щоб відкрити свій оригінал.
Ви, звичайно, з kess v2, мій друг, я позичив kess, що у мене було до вчорашнього вечора ? було нелегко, але не знав, що робив закодовані файли, але також і те, оригінал ? закодований?
2014061822265800.jpg подивитися перший ? оригінал третій і четвертий, якщо читати всі рядки c ? написав файл cod
якщо ви їх ліжка все з тієї slave ssono всі платні, але я повторюю вам, хто зробив вас egroff.
уго ---- президент A.E.P.
Як хто я зробила? Я повторюю, l-ми зробили це разом, і заряджати з kess. Як ніколи не сказав мені нічого? Якщо вони були закодовані повинен був сказати