Привіт всім милий форум технічної електронна я pioacciono обробку я сподіваюся бути в допомогу, що стосується зміни електричного та електронного обладнання.
Привіт всім милий форум технічної електронна я pioacciono обробку я сподіваюся бути в допомогу, що стосується зміни електричного та електронного обладнання.
привіт, де ти ?
Привіт, Ласкаво просимо на форум, розкажіть нам про вашу et?, як тебе звати, де написати.
Терпіння і чеснота сильних..
Провінції Б'єлла я 50 років показати середню оцінку для подкаст електроніки ? навіть мій корабель programmo плк, мікроконтролерів у промисловій сфері я зрозумів, блоки cdi для мотоциклів і картів для майстерень preparatrici з пік, та криві, програмовані обертань заздалегідь , але я не маю ще добре ecu блоки управління р? закриті, принаймні, я думаю, хоча я думаю, роботу я хотів би approffondire ось причина моєї реєстрації на форумі.
Привіт і ласкаво просимо![]()
- браво, прекрасне уявлення тепер ви, що ви там що стосується картів можете зробити криві програмовані ? ця гарна річ, ви робите це на котушку, я на запалення?
Я працюю з фірмою, яка будує котушки і генератор, 6-полюсний, з магнітами в neudimio дуже смішно ебу і підключити мікроконтроллер і датчик, який відчуває, що знак виноски довжиною, рівною максимально заздалегідь, на практиці мікро-затримки l' імпульс вихід, тиристор scr, що скачати конденсатор на котушці (завантажити ємнісна cdi ) програмування мікро-здійснюється за допомогою програмного забезпечення на пк реалізований на visual basic і передається через послідовний інтерфейс до блоку управління.
Дуже добре!!!!!!ласкаво просимо
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
привіт і ласкаво просимо
дуже гарна робота, Браво