у мене є файли ori моєї машини і змінений без egr(або принаймні здається), оскільки я можу доручити мені каже ФАЙЛ NN ДІЙСНИЙ ну я б їх хтось дуже я їх міг бачити, якщо це було зроблено зміна, завдяки milleeeeeeeeeeeee![]()
у мене є файли ori моєї машини і змінений без egr(або принаймні здається), оскільки я можу доручити мені каже ФАЙЛ NN ДІЙСНИЙ ну я б їх хтось дуже я їх міг бачити, якщо це було зроблено зміна, завдяки milleeeeeeeeeeeee![]()
Просто їх прикріплення до нього за допомогою функції раніше? потрібно zipparli (стиснути їх).Вихідний файл потрібно покласти його в банк даних, файлів, орі форум, якщо gi? не ? є, і потім постав посилання на це обговорення, в той час як mod, його можна розмістити безпосередньо qu?. Sperop я пояснив добре!
![]()
Від матвія
2014061822265800.jpg. Дивіться промайнув зробив всю процедуру, але не завантажує
Спробуйте інший інтернет-браузер, чому? мені здається, дивно. Я тільки що пробував з Firefox і працює добре.![]()
Від матвія
Що автомобіль ??? марка тип..
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
Вибачте, але цей файл ? оригінальний або модифікований? Чи Можете ви дати більше? інформації, чому? я не можу зрозуміти. Ви повинні сказати нам, принаймні, Модель авто, Тип ебу, N? Обладнання і N? Програми і postarci вихідний файл та файл. і, може бути, ви можете? допомогти!![]()
Від матвія
файл там де написано noegr і зміни машини і lancia delta 2.0 mtj edc16c39 hw 571 sw031
що читати???файл ? маленький повинен бути 1024 kb
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]