Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Мова зачіпає багато, навіть мене!
    Не знаю, як воно на edc16, але на edc15 (Завжди мінлива геометрія) є карти overboost редаговані, ви могли б змінити, щоб залишити турбо завжди під тиском, і, очевидно, також коректувати карти, turbo, чому? тримати тиск завжди висока. Тоді є також інші фактори, які дають відставання, rail наприклад, коли decelerate падає з тиском, і підйомники, не ? знімок, так і з тиском, високими навіть для низьких навантаженнях/обертах зменшується ще більше відставання.
    Коли зроблені ці зміни? слід коригувати авансові платежі, чому? умови роботи змінилися, pi? тиск турбо = реакції pi? швидко, pi? тиску в рампі = велика дизельного палива в найкоротші терміни, то ви повинні трохи затримати з системою уприскування палива. На скільки затримати ? таємниця, і я не знаю, як її вирахувати.

Тоді, можливо, ви могли б internvenire на картах лямбда дати згоду кинути дизель навіть з AFR жиру, від золота працює з AFR-17, але відносини стехиометрической і трохи менше 15, навіть якщо турбо не ? в м'яч ви можете так само надати дизель, отримуючи продуктивності, чому? повітря, ce n'? раніше в достатку!

Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    ні, ви могли б зробити ... як на бензин , але, відкладаючи це заняття час упорскування на випуск і даючи дизель , але тільки в теоретичній вулиці , так що спалювання видів мало роботи, беручи навантаження turbo , але результатом буде ряд трагічних курилися білі смердючі
    Крім того, що сказав, однак я не думаю, ви могли б змінити авансові платежі у відповідності з тим, що там знаходиться розгоні або на випуск, або є карти, які здатні сказати?
    Якщо ні, ви можете? завжди діємо механічно... Але якщо c'? спосіб зробити це на карту ? краще
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-02-2014 до 20:57

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав asdone Visualizza Messaggio
    Мова зачіпає багато, навіть мене!
    Не знаю, як воно на edc16, але на edc15 (Завжди мінлива геометрія) є карти overboost редаговані, ви могли б змінити, щоб залишити турбо завжди під тиском, і, очевидно, також коректувати карти, turbo, чому? тримати тиск завжди висока. Тоді є також інші фактори, які дають відставання, rail наприклад, коли decelerate падає з тиском, і підйомники, не ? знімок, так і з тиском, високими навіть для низьких навантаженнях/обертах зменшується ще більше відставання.
    Коли зроблені ці зміни? слід коригувати авансові платежі, чому? умови роботи змінилися, pi? тиск турбо = реакції pi? швидко, pi? тиску в рампі = велика дизельного палива в найкоротші терміни, то ви повинні трохи затримати з системою уприскування палива. На скільки затримати ? таємниця, і я не знаю, як її вирахувати.

Тоді, можливо, ви могли б internvenire на картах лямбда дати згоду кинути дизель навіть з AFR жиру, від золота працює з AFR-17, але відносини стехиометрической і трохи менше 15, навіть якщо турбо не ? в м'яч ви можете так само надати дизель, отримуючи продуктивності, чому? повітря, ce n'? раніше в достатку!

Крім того, що сказав, однак я не думаю, ви могли б змінити авансові платежі у відповідності з тим, що там знаходиться розгоні або на випуск, або є карти, які здатні сказати?
    Якщо ні, ви можете? завжди діємо механічно... Але якщо c'? спосіб зробити це на карту ? краще

Враховуючи, що авансові платежі у відповідності з iq і оборотів, і iq ? підключений до педалі, так як прискорення або, якщо випустіть,ви можете управляти в реліз. ? не думаю, можна зробити вибух на дизель, тому що не brucer? ніколи у вихлопі

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Принципи роботи ті самі, змінюється, як змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Я мав на увазі скорочення лад, а не бан!

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Ви пу? зменшити саме відставання... але на рахунок турбо...

Як також вибуху створює пошкодження...

Загалом, якщо не ? автомобіль призначений бігти ? краще залишити все, як є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Кращий спосіб, щоб скоротити відставання ? використовувати перепускний тиску.
    Забудьте про інших системах, крім компресора об'ємний комбінований хід, щоб тримати тиск на турбодизель в реліз.
    Крім того, шляхом введення дизельного палива випуск автомобіля буде прискорено, так як дизель не мають метелик, як бензинових, і навіть якщо за іронією вони дизельного палива, незгорілого не detonerebbe в колектори створюючи то переміщення повітря або ударної хвилі, що дозволяє turbo залишатися під тиском.
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:32

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    Ca
    Повідомлення
    17
    але в основному ефект вибуху досягається за рахунок зміни фаз газорозподілу? (щоб залишити його відкритим, розвантаження та транспортування бензину unburned в колектори гарячої)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    вибух на бензин ви отримуєте разом з форсунка, яка розпилює в колектори бензин viva

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав dariuccio Visualizza Messaggio
    вибух на бензин ви отримуєте разом з форсунка, яка розпилює в колектори бензин viva
    То, не ? bang, ті комплект flame для того, щоб вивести полум'я з вихлопної труби

Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Вибух відбувається, чому? він приймає стратегію на електронних конкуренції, у якому в процесі гальмування при закритій дросельній заслінці форсунки продовжують впорскувати бензин і забирають, струм на свічки

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •