Стр. 45 з 54 PrimaПеред ... 354344454647 ... ОстаннєUltima
Результати від 441 до 450 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Для мене ти переграв в районі 1500-2250, майте на увазі, що чим більше ін'єкцій не пу? що потрібно менше заздалегідь, як ви це зробили в деяких місцях.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Для мене ти переграв в районі 1500-2250, майте на увазі, що чим більше ін'єкцій не пу? що потрібно менше заздалегідь, як ви це зробили в деяких місцях.
    я все розраховується тривалість inj і 2 двигуна, і я порівнюються один з одним, навіть якщо врешті-решт я помітив, що вони кроком, дуже високі
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    от, насправді я знав, що я перебільшив, але я скопіював все від євро 3 місце файлу, де я працював протягом декількох тижнів
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хто-небудь знає, в принципі, як рухатися для досягнення....дати більш низький iq, поступово, щоб піднятися?? Я роблю тести, багато, але між машиною більш раннє і менш дострокового завжди до 2 градусів між 17.5 і 60, і між 1250 і 3000 оборотів в хвилину, відомо, що здається, що двигун будуть хворіти з авансів pii високі і трохи більш шумно, курять менше, ніж чорний і вдається краще зберегти режим...а з меншими заздалегідь і набагато менше нервувати, більше рідини, менш галасливі xo курить більше і здається більш складним, щоб зберегти режим, особливо в гору. ...поради??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Хто-небудь знає, в принципі, як рухатися для досягнення....дати більш низький iq, поступово, щоб піднятися?? Я роблю тести, багато, але між машиною більш раннє і менш дострокового завжди до 2 градусів між 17.5 і 60, і між 1250 і 3000 оборотів в хвилину, відомо, що здається, що двигун будуть хворіти з авансів pii високі і трохи більш шумно, курять менше, ніж чорний і вдається краще зберегти режим...а з меншими заздалегідь і набагато менше нервувати, більше рідини, менш галасливі xo курить більше і здається більш складним, щоб зберегти режим, особливо в гору. ...поради??
    Відповідь ти дату практично поодинці
    Після прибуття на значення, яке більше? ви віддаєте перевагу і де ви відчуваєте, що автомобіль йде краще, залиш його. Типу, якщо ви відчуваєте, що з 2 градусів і більше? йде краще, ніж з картою акції і навіть краще, ніж з +4 градусів, то виходить на 2 градуси-й?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    я мав на увазі ****llo лінії керівництво....тобто, то, я думаю, що з 4 градусів ламається все...багато говорять, що головки блоку циліндрів і ніжна.
    Тоді я не знаю, ось чому? цікаво, я роблю тести і питаю у більш досвідчених ради...наприклад, якщо ми даємо 2.5 графів з половиною до ai1750, а потім вийти зайти і теж? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    я мав на увазі ****llo лінії керівництво....тобто, то, я думаю, що з 4 градусів ламається все...багато говорять, що головки блоку циліндрів і ніжна.
    Тоді я не знаю, ось чому? цікаво, я роблю тести і питаю у більш досвідчених ради...наприклад, якщо ми даємо 2.5 графів з половиною до ai1750, а потім вийти зайти і теж? ?
    Якщо побачать rullata, що я зробив сьогодні, я знаю, що не скажуть, так і голови.
    У будь-якому разі для мене ви повинні calcolarteli і знайти краще місце.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я уприскування l l я обчислюється на основі часу і rail я на правильному шляху? ? Я бачив, діагноз, який inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я уприскування l l я обчислюється на основі часу і rail я на правильному шляху? ? Я бачив, діагноз, який inietto 30 40 мм3 дроту, газ, лямбда
    це метод, який використовує добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Тоді я moddare добре, лямбда...зараз я 0,95 до 1500, а потім трохи більш високою, щоб не карати занадто багато палива, у другій половині дня я намагаюся лямбда 1 до 1675 і smagrisco в діапазоні від 1750 до 2500, але тільки для кількості? повітря більше, принаймні, не penalizzo перемикання передач швидко і відновлення

Стр. 45 з 54 PrimaПеред ... 354344454647 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •