Стр. 12 з 16 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima
Результати від 111 до 120 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви частині, з тієї сторони їх, але залишків, або ви його schedino.
    це ? схема смол BDM дайте мені з V54.
    Порт BDM ECU BOSCH.jpg

та це ? терморегулятори del galletto v54 (якщо хтось не може? скажіть мені, що означають різні написи робить користь для мене і думаю багатьох інших)
    Наприклад, 2-gnd паралельний порт bdm ecu, де вони?
    Pin Out Півник V54.jpg

Потім schedino адаптер bosch порт призначення контактів 12-10-контактний, сумісний з інтерфейсом півник. ок тепер ? зрозуміло. На закінчення, поставивши ecu на шаблоні, який я повинен отримати (і, отже, гребінь проводки по відношенню до мене) вам треба? матч голки з пружиною починаючи з першого справа з смол BDM. І червона смуга плоска повинен бути в dx, а також вона правильно? Теоретично, щоб бути впевнені в тому, що необхідно перед включенням все перевірити тестером різні continuit? із заслання наприклад DSDO на порт bdm доведеться? збігатися з контактом 10 півник і cos? далі правильно? Вибачте мене за всі ці питання, але також робити це для одного, безкоштовно я не хотів би ricomprargli один новий ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Для підключення півень в bdm з дімою і пов'язані schedini пружина (для bosch має 10-контактний), потрібно зв'язати починаючи з dx першого зображення, які ви поміщаєте в цей останній пост, враховуючи, що ви повинні поставити в intermezzo спеціальний адаптер живлення, який поставляється разом з галло, і schedino з голками назовні і роз'єм на внутрішній шаблон.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Для підключення півень в bdm з дімою і пов'язані schedini пружина (для bosch має 10-контактний), потрібно зв'язати починаючи з dx першого зображення, які ви поміщаєте в цей останній пост, враховуючи, що ви повинні поставити в intermezzo спеціальний адаптер живлення, який поставляється разом з галло, і schedino з голками назовні і роз'єм на внутрішній шаблон.
    Але вибачте, якщо я schedino пружини, 10-контактний, 2 місця стрибають в положенні 2 майданчики вільні, вірно? Діма мені ще треба прийти, і якщо, як я думаю, голки ще зварити, як я думаю, я повинен переконатися, що вони збігаються тільки у відношенні ділянок, зазначених у фотографії?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    вам залишаються відключені pin-коду на sx frontae вас. то schedino, що ви приїдете, - 10 порад і блок управління 14 смол.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    вам залишаються відключені pin-коду на sx frontae вас. то schedino, що ви приїдете, - 10 порад і блок управління 14 смол.
    Але тільки, щоб не робити лайно, чому? в інструкції galletto вони бачать, що паяти пін газу на 12 ділянках, і вони нападають на адаптер bosch завжди, але вхід з боку bdm 12 pin, які стають 10 вихід на пір'ї відрізняється від того, що давали в готелі-10 з обох сторін ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ви повинні запитати тих, хто його виробляє... процедура ? .

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Після того, як стільки страждати, і з c..або вузький ? туди!!! Читання зрештою flash 2048 jb eeprom 8 кб. Тепер давайте спробуємо написати!!

На початку запису на повідомлення chk розрахована на запис ви хочете виправити це, я сказав йому, немає. Я зробив правильно?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-06-2014 до 17:00

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо у вас змінений файл з м'яким, що робить обчислюється автоматично, типу titanium не потрібно це робити також обчислити al gallo, в іншому випадку слід це зробити. Я зазвичай роблю завжди розраховувати.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо у вас змінений файл з м'яким, що робить обчислюється автоматично, типу titanium не потрібно це робити також обчислити al gallo, в іншому випадку слід це зробити. Я зазвичай роблю завжди розраховувати.
    Тоді моя мета була defappare і я судимий за раз файл flash ліжко з півник. Тоді я написав безпосередньо завжди в bdm перший раз, сказавши, що не виправити chk і писати ? відхилена. Підозрювати, я переписав йому виправити chk і дав мені "помилка мікро" . На що я відкрито титан взяв оброблений файл з коли-то зробив розрахунок chk збережені файли mod і переписати в bdm, не сказати, півник виправити і завершив знову писати. Б? через якийсь час ми бачимо, якщо машини в сторону. PS : в кінці запису повідомлення "вимикати 10 сек знову включити запалювання і почекати 10 сек, перш ніж продовжити " що ? точні кроки, щоб слідувати, бачив, що, даючи ok я реф? зачекайте кілька секунд, а потім говорить вам, щоб новий "запалювання включене? " (які були вже? включений " дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    раз не розраховує cks, ви можете зробити півень, який раз fabsolo якщо написати на flash не працює файл повністю. після кожного запису варто почекати 10 секунд, щоб дати час на flash для зберігання нових даних, тут виключення і включення вл від дії програми

Стр. 12 з 16 PrimaПеред ... 21011121314 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •