? загальне місце, що двигуни всмоктується, не можуть користуватися поліпшень, якщо зіставляються.
Проблема ? що більшість "mappatori" не хочете, щоб сказати час, щоб змусити їх йти, або ще гірше, не має ні найменшого поняття, як ви зробіть; і тоді знімаю капелюха all' сумлінність? мораль, краще залишити його в спокої. Бензин, атмосферне або турбо, не ? як і турбодизель, який в змозі змусити їх "йти" навіть не в змозі....
Я щиро на невеликих 1.2 8v або 16v я завжди отримував гідні результати з точки зору, принаймні, поліпшення guidabilit?: на сучасних двигунах часто c'? великий отвір у нижній пари, що робить їх потворними їздити. Завжди, навіть на фіат, я часто зустрічаються також хороші можливості для поліпшення витрати: я зробив 1.2 16v, які прибули до 15 км/l порівняно з 13 серії!
Потім, говорячи кубічний об'єм в найщедріші та двигунів, за результатами голосування sportivit?, є також хороші поля характеристики. Але те, що ? важко пояснити ? їх 5-10cv, що можна витягнути-ніщо в порівнянні з парою і як ? викладаємо в оборотах двигуна!
Просто дивитися, як змінюються двигуни, за допомогою карти renault/citroen/peugeot sport, і, що ще карти хороші можливості для вдосконалення!
Нарешті, більшість двигунів всмоктується, які я зробив, були вже? "зіставлені", точно так само, як ви мапу дизель, і клієнти, однак, ще повинен бути задоволений.
Просто витрачати гроші і вкладати їх у файли правильні :-D